Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμα Μαγιό & Καλοκαίρι – Μια σχέση στυλ & αγάπης

Ολόσωμα Μαγιό & Καλοκαίρι – Μια σχέση στυλ & αγάπης

 

Ολόσωμα Μαγιό & Καλοκαίρι – Μια σχέση στυλ & αγάπης

 

Το καλοκαίρι σου ξέρουμε πως αποτελεί μια περίοδο ηρεμίας, χαλάρωσης, όπου το μόνο που θες είναι να περνάς ατελείωτες ώρες στην παραλία, απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο,το μαυρισμένο σου κορμί και βόλτες στην ακρογιαλιά! Όμως στο στυλ σου δε χωρούν εκπτώσεις, είτε βρίσκεσαι στην πιο ερημική παραλία ή στην πιο πολυσύχναστη πλαζ! Γι’ αυτό κι εμείς φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε τα πιο stylish και λαμπερά γυναικεία ολόσωμα μαγιό για να επιλέξεις, από τις πιο χαλαρές έως και τις πιο «απαιτητικές» βόλτες σου στην παραλία, για να είσαι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

 

Γυναικεία Ολόσωμα Μαγιό – Πώς να τα απολαμβάνεις όλο το καλοκαίρι

 

Το σχέδιο είναι απλό και πολύ σημαντικό: Να έχεις πάντοτε τα καλύτερα ολόσωμα μαγιό, όλες τις ημέρες του καλοκαιριού. Ο τρόπος να το πετύχεις εξίσου απλός: Ποικιλία! Γιατί κάθε μέρα δεν είναι ίδια, έτσι είναι και η διάθεσή σου! Τη μια μέρα θες κάτι εντυπωσιακό, φανταχτερό, να λάμπει, γιατί η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη! Άλλοτε πάλι, είτε γιατί ξενύχτησες πίνοντας τα πιο δροσερά κοκτέιλ ή γιατί απλά η μέρα δε σε εμπνέει, θες κάτι sexy και διαχρονικό, σε πιο σκούρα χρώματα, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα στρέψει τα βλέμματα πάνω σου! Κι άλλοτε είσαι σε mood περιπέτειας, θες κάτι να σε εξιτάρει, να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, κάτι που ίσως φοβόσουν ή δεν πίστευες ότι θα δοκίμαζες ποτέ! Ομως η Marko, η Lorin, η Ewlon και η AnnaMu έχουν τη λύση για κάθε σου ανάγκη! Χρώματα, στυλ και εντυπωσιακές αντιθέσεις είναι έτοιμες να ταιριάξουν στο μαυρισμένο δέρμα σου με την πρώτη ευκαιρία. Τι περιμένεις να τις ανακαλύψεις;

 

Δες όλα τα ολόσωμα μαγιό, βρες αυτό ή αυτά που σε εκφράζουν, καν’ τα δικά σου και ετοιμάσου να απολαύσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο συγκινήσεις, ξενύχτια, βόλτες στην άμμο, και κυρίως, ασύγκριτο στυλ και τέλεια beach looks! Που αλλού μόνο στο E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)