Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ανακάλυψε την πιο wild πλευρά του εαυτού σου με το σέξι σετ Obsessive Xenita

Ανακάλυψε την πιο wild πλευρά του εαυτού σου με το σέξι σετ Obsessive Xenita

 

Ανακάλυψε την πιο wild πλευρά του εαυτού σου με το σέξι σετ Obsessive Xenita!

 

Sexy, εντυπωσιακό και σίγουρα μοναδικό! Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα σέξι σετ εσώρουχα για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο σκηνικό με το σύντροφό σου; Το σετ Obsessive Xenita είναι η απόλυτη επιλογή στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, με τολμηρή διάθεση, μοναδικά χρώματα και σχεδίαση, αλλά και ένα ολοκληρωμένο σύνολο για να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη περίσταση!

 

Γιατί να κάνεις δικό σου το σέξι σετ εσωρούχων Obsessive Xenita

 

Οι λόγοι είναι απλοί, αλλά πάντοτε και πολύ σημαντικοί! Το σέξι σετ εσωρούχων Obsessive Xenita είναι μια επιλογή που θα απολαύσεις όχι μόνο στις πιο ξεχωριστές στιγμές σου, αλλά και κάθε άλλη στιγμή που θες ένα άνετο αλλά σέξι σετ, που ταιριάζει στο στυλ και το χαρακτήρα σου! Σίγουρα αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή, που θα ταιριάξει εύκολα και άνετα με τα outfits σου, καθώς το μαύρο του χρώμα δε θα σε δεσμεύσει, αλλά μπορεί να αποτελέσει τη βάση, επάνω στην οποία θα δημιουργήσεις το σύνολό σου. Αυτό όμως δε σημαίνει πως στερείται και των ιδιαίτερων λεπτομερειών όπως είναι το snake print. Με ένα τόσο ιδιαίτερο σχέδιο και pattern, μπορείς να είσαι σίγουρη πως θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όποιο του δει, και ιδιαίτερα του συντρόφου σου, που δε θα χορταίνει να το φοράς ξανά και ξανά! Ακόμη, ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος για να επιλέξεις το σέξι σετ εσωρούχων Obsessive Xenita, είναι και ο απόλυτα ξεχωριστός σχεδιασμός στο σουτιέν! Με design απόλυτα μίνιμαλ και cup σε τριγωνικό σχήμα «δάκρυ», το σουτιέν δένει πίσω από την πλάτη αλλά και στο λαιμό, με στρογγυλό δέσιμο σε μορφή choker, που προσδίδει το σέξι και kinky στοιχείο ακόμη περισσότερο! Για να ολοκληρωθεί με ένα καυτό μικροσκοπικό στρινγκ, που αδιαμφισβήτητα θα κλέψει τις εντυπώσεις!

 

Δε χρειάζεται να περιμένεις άλλο λοιπόν! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το σέξι σετ εσωρούχων Obsessive Xenita, για ένα look που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του συντρόφου σου για πολλές νύχτες και ημέρες ακόμα! Κάν’ το δικό σου τώρα από το E-string.gr και ζήσε τις πιο wild εμπειρίες σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)