Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Obsessive Lolitte Set - Ένα σετ εσώρουχα που θα ξεχωρίσει μέσα στα εσώρουχα σου

Obsessive Lolitte Set - Ένα σετ εσώρουχα που θα ξεχωρίσει μέσα στα εσώρουχα σου

 

Obsessive Lolitte Set - Ένα σετ εσώρουχα που θα ξεχωρίσει μέσα στα εσώρουχα σου!

 

Ποιο είναι το συστατικό για ένα σετ εσώρουχα για να ξεχωρίσει; Ποιο είναι αυτό το σημείο που θα πεις πως έκανες μια πραγματικά άριστη επιλογή; Και πως θα το καταλάβεις από την πρώτη ματιά; Το Obsessive Lolitte Set έρχεται να απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα με άνεση, αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα, χαρίζοντας σου μια επιλογή που θα σε εντυπωσιάσει και θα συνεχίσει να σε εντυπωσιάζει κάθε φορά που το επιλέγεις!

 

Γιατί θα αγαπήσεις το Obsessive Lolitte Set

 

Οι λόγοι όπως μπορείτε ίσως να καταλάβετε, είναι πολλοί, αλλά σίγουρα μερικοί θα ξεχωρίσουν! Όπως μαρτυρά και το όνομα του, το Obsessive Lolitte Set είναι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της "λολίτας", με στυλ που ταυτόχρονα μαρτυρά την επιλεκτική αμαρτία, αλλά και διατηρεί μια ρομαντικότητα και μια φινέτσα όσο λίγα! Μια επιλογή που μπορεί να σαγηνεύσει και τον πιο απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα σου προσφέρει και μια μοναδική άμεσα να είσαι ο εαυτός σου! Σε μαύρο χρώμα φυσικά, το μαύρο της έντασης αλλά και της διακριτικότητας, αλλά και το μαύρο του πάθους! Με δαντέλα, της συγκίνησης και του στυλ χωρίς εκπτώσεις, αλλά και διαφάνειες και σχοινιά εκεί που πρέπει και όσο πρέπει, έρχεται να ταράξει τα νερά με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Φυσικά, από ένα τέτοιο σετ, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι ζαρτιέρες, αυτές που θα βάλουν φωτιά ακόμη και σε ένα βράδυ που φαινομενικά μπορεί να μοιάζει βαρετό, εσύ όμως θες να δώσεις το κάτι παραπάνω, για μια μοναδική εμπειρία! Και φυσικά, το Obsessive Lolitte Set ολοκληρώνεται με ένα ασορτί στρινγκ, έτοιμο να δώσει μια ακόμη πιο πικάντικη στο γενικό σύνολο, απλά, λιτά αλλά πάντα εντυπωσιακά, με την ποιότητα και την αισθητική της Obsessive!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Απόλαυσε το, απόκτησε το, και μαζί απόκτησε μια μοναδική διάθεση για στυλ, για τέλεια looks και απολαυστικές βραδιές με τη σιγουριά και την πολυτέλεια της Obsessive! Καν' το δικό σου εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)