Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το sexy κορμάκι Obsessive Alfini έρχεται να ταράξει τα νερά

Το sexy κορμάκι Obsessive Alfini έρχεται να ταράξει τα νερά

 

Είστε έτοιμοι για κάτι νέο; Το sexy κορμάκι Obsessive Alfini έρχεται να ταράξει τα νερά!

Ο τίτλος δε θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτικός για το τι πρόκειται να επακολουθήσει! Και φυσικά, ούτε εσύ μπορείς να το περιμένεις, γιατί το sexy κορμάκι Obsessive Alfini είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο sexy, πιο ιδιαίτερα και πιο εντυπωσιακά sexy κορμάκια που φόρεσες ποτέ!

Κάνε τη διαφορά με το sexy κορμάκι Obsessive Alfini!

Μήπως ήρθε η στιγμή για κάτι καινούργιο; Σίγουρα, και τώρα είναι η κατάλληλη για να απολαύσεις το πιο sexy και εντυπωσιακό κορμάκι που είχες ποτέ! Αλλά αυτό είναι απόλυτα εμφανές, από τις πρώτες κιόλας στιγμές που θα το δεις! Ο διάχυτος ερωτισμός σε συνδυασμό με τις μοναδικές γραμμές αλλά και το περίτεχνο σχέδιό του στο πίσω μέρος του είναι από τα σημεία και τα στοιχεία που σίγουρα δεν μπορείς να παραβλέψεις! Η μοναδική του διαφάνεια, που καλύπτει όλο σχεδόν το εμπρός μέρος, είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τις καμπύλες σου, ενώ διαθέτει ένα πανέμορφο σχήμα σαν «δάκρυ» στο μπούστο, χαρίζοντας ένα πανέμορφο συμμετρικό σχήμα που δένει αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο! Όμως, το σήμα κατατεθέν και το σημείο προσοχής στο συγκεκριμένο κορμάκι δεν είναι άλλο παρά το περίτεχνο σχέδιο σε μορφή πεταλούδας στο πίσω μέρος του! Η διαφάνειά του, οι εκλεπτυσμένες γραμμές του, το απαλό του άγγιγμα αλλά και το ανάλαφρο σχήμα του δεν είναι παρά μια μοναδική νότα αισθησιασμού και design στο στυλ σου! Με διαφάνεια σε όλο το πίσω μέρος αλλά και ρυθμιζόμενες τιράντες και καβάλο, το sexy κορμάκι Obsessive Alfini δεν είναι παρά μια εντυπωσιακή προσθήκη που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου σε καμία περίπτωση!

Μην περιμένεις λοιπόν για να κάνεις δικό σου το πιο εντυπωσιακό & sexy κορμάκι που είχες ποτέ! Κάνε κλικ εδώ και ανακάλυψε το sexy κορμάκι Obsessive Alfini, για να δημιουργήσεις ένα look που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)