Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τι καλύτερο από ένα sexy babydoll; Το sexy babydoll Obsessive 840 Chemise!

Τι καλύτερο από ένα sexy babydoll; Το sexy babydoll Obsessive 840 Chemise!

 

Τι καλύτερο από ένα sexy babydoll; Το sexy babydoll Obsessive 840 Chemise!

Διακριτικό, sexy και απόλυτα αισθησιακό…3 χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν απόλυτα στο sexy babydoll Obsessive 840, και μάλιστα για πολύ καλό λόγο. Γιατί απλά αποτελεί την ενσάρκωση μιας φαντασίωσης που σε θέλει να είσαι ταυτόχρονα θηλυκή και chic ενώ αποκαλύπτεις τον πιο sexy και απολαυστικό εαυτό σου!

Black & Sexy: To sexy babydoll Obsessive 840 είναι όλα όσα έψαχνες!

Μια επιλογή θηλυκή, και συνάμα sexy. Μια επιλογή κλασική και ταυτόχρονα μοντέρνα. Και μια επιλογή απολαυστική και παράλληλα άνετη και ελκυστική! Διαφάνεια και δαντέλα κλέβουν την παράσταση. Μαύρο και λευκό δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Άψογη εφαρμογή και στυλ συνθέτουν ένα μοναδικό sexy σύνολο που μαγνητίζει τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Obsessive δημιουργώντας το sexy babydoll Obsessive 840 καταφέρνει να φέρει έναν νέο αέρα και μια ξεχωριστή πνοή στη συλλογή των babydoll σας, τόσο κλασσική αλλά και πρωτοποριακή όσο καμία! Δίνοντας απόλυτη έμφαση στη διαφάνεια, αλλά και φροντίζοντας να το συνδυάσετε με το ασορτί στρινγκ του, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι άκρως εντυπωσιακό! Θα το λατρέψετε για τη ρομαντική του δαντέλα κάτω από το μπούστο αλλά και στο πίσω μέρος του στρινγκ που θα ταιριάξουν ιδανικά με ένα classy μαύρο outfit ή και μόνα τους, αν θέλετε να κάνετε μια ακόμη πιο hot εμφάνιση! Ανακαλύψτε το διάχυτο ερωτισμό του, την sexy γραμμή του, αλλά και την αύρα του σε μια επιλογή που θα σε κάνει να νιώσεις πιο μοναδική από ποτέ, χωρίς εκπτώσεις στο sexy look σου, αλλά και νιώθοντας σίγουρη πως έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή!

Για εσένα λοιπόν, που προτιμάς το κάτι ιδιαίτερο, το κάτι ξεχωριστό, αλλά και κάτι μοναδικά sexy, που θα κάνει αδιαμφισβήτητα τη διαφορά σε κάθε σου look, το sexy babydoll Obsessive 840 είναι η πρώτη αλλά και η πιο απολαυστική επιλογή που έκανες ποτέ! Κάν’ το δικό σου με ένα κλικ αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)