Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String – Ο τέλειος τρόπος για το απόλυτο sexy look!

Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String

 

Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String – Ο τέλειος τρόπος για το απόλυτο sexy look!

Τι καλύτερο από ένα sexy look; Ένα απόλυτο sexy look, στο οποίο θα νιώθεις και θα αισθάνεσαι πιο άνετα από ποτέ! Και πώς μπορείς να το έχεις; Μα φυσικά με το Μίνι Φορεματάκι Leg Aveneue Mini Dress & G-String που θα βρεις αποκλειστικά από το E-string.gr! Ένα απόλυτα κομψό και πολυτελές sexy φόρεμα που σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου sexy εσώρουχα, θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου σε ένα μοναδικά sexy look!

Θες κομψότητα και sexy διάθεση; Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String!

Minimal και πολυτελές, το Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String έρχεται να κλέψει την προσοχή και την καρδιά σας με το πιο όμορφο σύνολο που είδατε ποτέ, και έναν διαφορετικό τρόπο να απολαμβάνετε τα πιο sexy βράδια σας από εδώ και στο εξής! Η διχτυωτή του ύφανση ταίριαξε απόλυτα με την πολυτέλεια της δαντέλας, δημιουργώντας ένα σύνολο τόσο μοναδικό όσο κανένα άλλο! Σε αυτό βέβαια συνέβαλε τα μέγιστα και η εξαιρετική ποιότητα και εφαρμογή της Leg Avenue που φρόντισε ώστε το Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String να είναι όλα όσα ήθελες σε μια ιδιαίτερη στιγμή σου! Αγκαλιάζοντας ιδανικά το σώμα και τις καμπύλες σου, έρχεται να τονίσει το μπούστο σου με το look της δαντέλας αλλά και να το ενισχύσει με τα σχοινιά που ξεκινούν από το μπούστο και δένουν στην πλάτη, χαρίζοντας του ένα πιο “wild” εφέ που θα κάνει τη διαφορά! Και σε συνδυασμό με το ασορτί στρινγκ του, το Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String είναι ένα άκρως εντυπωσιακό σύνολο που σίγουρα θα απολαύσεις, σε κάθε περίσταση!

Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις δικό σου το πιο sexy φόρεμα που είχες ποτέ, το Μίνι Φορεματάκι Leg Avenue Mini Dress & G-String αποκλειστικά από το E-string.gr! Απόλαυσε το σε κάθε σου περίσταση, και κάν΄το δικό σου με ένα μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)