Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sabrina Moka - Μια επιλογή sexy & chic

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sabrina Moka - Μια επιλογή sexy & chic

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sabrina Moka - Μια επιλογή sexy & chic!

 

Πόσες φορές επέλεξες ένα γυναικείο μαγιό για το εντυπωσιακό του χρώμα; Και πόσες ακόμα για την ακόμη πιο ξεχωριστή του υφή; Μήπως τα επιλέγεις για το μοναδικό τους σχήμα και design? Τότε ήρθε η στιγμή να κάνεις την επιλογή που θα θυμάσαι για μια ζωή. Το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Sabrina Moka είναι η επιλογή που δε θα μετανιώσεις όσα χρόνια και τάσεις της μόδας κι αν περάσουν!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sabrina Moka - Αυθεντικό και μοναδικό σε κάθε λεπτομέρεια!

 

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι το κάνει εντυπωσιακό. Το πρώτο στοιχείο του που θα κλέψει τις εντυπώσεις είναι σίγουρα το χρώμα του. Το χρώμα της μόκας, μια μίξη από πράσινο, καφέ και νότες χρυσού έρχεται να δώσει στο μπικίνι σου έναν τόνο ανεμελιάς, με chic αποχρώσεις που ταιριάζει τέλεια στο μαυρισμένο σου σώμα! Και γιατί να θεωρείται ξεχωριστό; Σίγουρα γιατί η ματ υφή του δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά σε ένα γυναικείο μαγιό μπικίνι! Και σίγουρα γιατί είναι κάτι που δε θα μετανιώσεις! Το απαλό άγγιγμα του, αλλά και η διαφορετικότητα του, θα αποτελέσουν αδιαμφισβήτητα δύο παράγοντες που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη! Και τέλος, το design του είναι αυτό που θα αποτελέσει και το λόγο για τον οποίο θα το απολαύσεις περισσότερο από κάθε άλλο! Ξεκινώντας από επάνω προς τα κάτω, το τοπ αποτελεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση στο στυλ σου, με μια μόνο διπλή τιράντα, που το κάνει ταυτόχρονα sexy, αλλά όχι προκλητικό! Το κάτω μέρος δεν είναι ένα κλασικό σλιπ, αλλά είναι κοφτό στο σχήμα του και δένει ιδανικά με δύο κόμπους σε κάθε γοφό, για να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή στην παραλία χωρίς να σε κουράζει στο ελάχιστο!

 

Για μια μοναδική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Sabrina Moka είναι εύκολα η καλύτερη και η πιο εντυπωσιακή σου επιλογή για το φετινό και πολλά καλοκαίρια ακόμα! Τόλμησε το, φόρεσε το, απόλαυσε το αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)