Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona – Funky, with a special touch

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona – Funky, with a special touch

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona – Funky, with a special touch!


Να λοιπόν και κάτι το εντυπωσιακά μοναδικό! Το Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία μια επιλογή που θα μαγέψει όχι μόνο εσάς αλλά και τον καθένα γύρω σας με τα εντυπωσιακά χρώματά του, τη μοναδική εφαρμογή του αλλά και την ευχάριστη και χαρούμενη σύνθεσή του, σε μια απόλυτα καλοκαιρινή πρόταση που θα χαίρεσαι να φοράς όλη μέρα!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona – Βάλε το κίτρινο στη ζωή σου!

 

Και γιατί να μην το κάνεις; Σίγουρα θα ξεχωρίσεις με τον πιο ζωηρό και ευχάριστο τρόπο, αλλά ήρθε και η στιγμή να ξεφύγεις λίγο από το μαύρο! Καλά, όχι εντελώς, αλλά σίγουρα σε μεγάλο βαθμό που θα δώσει στο look σου μια νέα πνοή! Το Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona και ο συνδυασμός κίτρινου-μαύρου είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη αιτία να το δοκιμάσεις! Σίγουρα δεν είναι κάτι κλασικό, και σίγουρα είναι αρκετά funky για εσένα που θες μια επιλογή που δεν είναι συνηθισμένη! Με το ψηλόμεσο κάτω μέρος του, απόλαυσε το νέο trend που θέλει τα γυναικεία μαγιό να ξεφεύγουν από το κλασικό μπικίνι αλλά με μια λίγο πιο sexy προσέγγιση, με τα μαύρα σχοινιά που ενώνουν το εμπρός με το πίσω μέρος! Ακόμη και στο επάνω μέρος από το Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona, η Marko προτίμησε μια διαφορετική προσέγγιση, με ένα διαφορετικό πάντρεμα στα χρώματα και τις υφές, αλλά και δέσιμο πίσω από την πλάτη για άνεση και απλές γραμμές! Το σχήμα «δάκρυ» στο σουτιέν, εγγυάται το τέλειο σχήμα με την τέλεια στήριξη και ενίσχυση, και τα ιδιαίτερα floral patters μαύρου μέσα στο κίτρινο, δε θα σε αφήσουν ασυγκίνητη!

 

Ώρα για funky αλλαγές λοιπόν και μια επιλογή που θα κάνει το καλοκαίρι σου λίγο πιο φωτεινό, λίγο πιο χαλαρό και πολύ πιο funky! Βρες αποκλειστικά από το E-string.gr το Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Vrona μόνο εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)