Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Απόλαυσε το καλοκαίρι με άνεση & το Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11

Απόλαυσε το καλοκαίρι με άνεση & το Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11

 

Feeling Sporty? Απόλαυσε το καλοκαίρι με άνεση & το Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η άνεση όταν μιλάμε για ένα σετ εσώρουχα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για το μπικίνι σου, που θα επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου βουτιές! Χρειάζεσαι λοιπόν μια επιλογή που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετη και χαλαρή, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύει το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο! Χρειάζεσαι δηλαδή το Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11!

Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11: Sexy & σπορ διάθεση σε ένα σύνολο

Αφού λοιπόν η άνεση αλλά και το στυλ θεωρούνται προαπαιτούμενα, πώς μπορείς να τα συνδυάσεις με τη σπορ αίσθηση, ώστε να είσαι πάντοτε χαλαρή στην παραλία, χωρίς όμως να σκέφτεσαι αν αυτό είναι και όμορφο; Η Lorin λοιπόν βρήκε τη λύση σε αυτό το ερώτημα, δημιουργώντας το LO-11! Ένα σουτιέν-μπουστάκι, με λεπτό ύφασμα για να μην κουράζει, αλλά με σταθερό κράτημα, ήταν η πρώτη επιλογή, για να μην ασχοληθείς ποτέ με κουμπώματα και περιττές διαδικασίες. Το κάτω μέρος αποτελεί ουσιαστικά ένα μποξεράκι-σορτς, με κορδόνι, που σίγουρα θα απολαύσεις! Προσαρμόζεται άψογα με κορδόνι στη μέση σου, όπως ακριβώς το θες, ώστε να έχει πάντα τέλεια εφαρμογή στη μέση, αλλά και πάνω σου! Το Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11 αποτελεί την απόλυτη νεανική αλλά και sport εκδοχή του μπικίνι σου, καθώς είναι σίγουρο πως θα σε βολέψει απίστευτα, είτε το χόμπι σου είναι τα θαλάσσια σπορ, είτε προτιμάς να αράζεις στην ξαπλώστρα με καφέ ή μπύρα όλη μέρα! Η ευελιξία και η άνεσή του θα σε εντυπωσιάσουν, καθώς το Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11 θα γίνει αδιαμφισβήτητα η πρώτη επιλογή σου, είτε προτιμάς έντονες δραστηριότητες, είτε την πιο χαλαρή στιγμή της ημέρας σου!

Αν κι εσύ λοιπόν αναζητάς πρώτα την άνεση και το στυλ, και έπειτα τις τάσεις της μόδας στα γυναικεία μαγιό, το Μαγιό Μπικίνι Lorin LO-11 θα γίνει σίγουρα αυτό που θα λατρέψεις περισσότερο από κάθε άλλο! Καν’ το δικό σου από το E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)