Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Stephanie – Μια όαση χρώματος στο καλοκαίρι σου

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Stephanie – Μια όαση χρώματος στο καλοκαίρι σου

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Stephanie – Μια όαση χρώματος στο καλοκαίρι σου!

 

Καλοκαιράκι και το χρώμα είναι απαραίτητο, σωστά; Έτσι ακριβώς και εσύ, γίνεται να μείνεις πίσω στο στυλ σου; Φυσικά και όχι, γι’ αυτό και το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Stephanie θα είναι μια μοναδική προσθήκη στα looks και στο μαυρισμένο σου σώμα, με τα πιο έντονα χρώματα και μια γραμμή που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Stephanie – Τόλμησε το!

 

Και γιατί όχι λοιπόν! Το μπλε και το κοραλί ανέκαθεν αποτελούσαν καλοκαιρινά χρώματα, και πόσο μάλλον όταν μπλέκονται με περίτεχνες πινελιές με το λευκό! Μια μοναδική πολυχρωμία και μια εντυπωσιακή σύνδεση χρωμάτων και στυλ έρχονται να μεταμορφώσουν το καλοκαίρι σου! Πώς; Μα φυσικά με τέλεια looks για τις αποδράσεις σου στην παραλία και ένα γυναικείο μπικίνι που όλες θα ζηλεύουν! Η πρώτη ματιά σίγουρα θα πέσει πάνω στο σουτιέν με το ζωηρό, εντυπωσιακό κοραλί χρώμα! Τέλειο για να συμπληρώσει το μαύρισμα σου, ιδανικό για να το παντρέψεις με το σκούρο μπλε κάτω μέρος! Οι μπλε πινελιές στις ρυθμιζόμενες τιράντες θα το φροντίσουν αυτό ενώ παράλληλα προσφέρουν στο μπούστο σου πολύτιμη στήριξη όλες τις ώρες που θα το φοράς! Στο κάτω μέρος του όμως, το γυναικείο μπικίνι Marko Stephanie σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη με ένα διακριτικό και καλαίσθητο φιόγκο στο πλάι, και μια μοναδική διχρωμία με μια λευκή γραμμή στο επάνω μέρος και το υπόλοιπο σε μπλε σκούρο χρώμα! Και ένα είναι το μόνο σίγουρο: Με την άριστη εφαρμογή και την τέλεια γραμμή που εφαρμόζει η Marko σε όλα τα γυναικεία μπικίνι, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Stephanie θα κολακεύσει ιδανικά κάθε καμπύλη του κορμιού σου, όποιο νούμερο κι αν φοράς, ακόμη κι αν είναι plus size!

 

Αν ακόμη αναρωτιέσαι ποια θα είναι η τοπ επιλογή για το φετινό σου καλοκαίρι, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Stephanie έρχεται να δώσει δυναμικά το παρόν! Και να υποσχεθεί πώς αυτό το καλοκαίρι θα είναι μοναδικό όσο κανένα άλλο! Απόλαυσε το αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)