Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Carrie – Sexy, εντυπωσιακό, και μοναδικά ξεχωριστό

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Carrie – Sexy, εντυπωσιακό, και μοναδικά ξεχωριστό

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Carrie – Sexy, εντυπωσιακό, και μοναδικά ξεχωριστό!

 

Σίγουρα δεν πρόκειται για το συνηθισμένο γυναικείο μαγιό που συναντάς στις πλαζ! Και σίγουρα δεν πρόκειται για την πρώτη επιλογή όσων αναζητούν κάτι κλασικό! Το γυναικείο μαγιό μπικίνι Carrie όμως αποτελεί σίγουρα μια επιλογή που όλες όσες αναζητούν το κάτι παραπάνω και το κάτι μοναδικό για το στυλ τους στην παραλία, δε θα προσπεράσουν και σίγουρα θα αγαπήσουν σε κάθε εξόρμηση τους στην παραλία!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Carrie – Τόλμησε το, φόρεσε το, απόλαυσε το!

 

Brasil και στράπλες πάνε μαζί; Φυσικά και πάνε μαζί, και μάλιστα δένουν και σε έναν πανέμορφο συνδυασμό από τη Marko, ιδανικό να μαγνητίσει κάθε βλέμμα και να κλέψει όλες τις εντυπώσεις! Πώς όμως το κατάφερε αυτό; Με μπόλικη φαντασία και δημιουργική σκέψη φυσικά! Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά όμως! Μαύρο χρώμα, το απόλυτο must του καλοκαιριού, και μια πολύ εύκολη επιλογή για την καθεμία! Brasil κάτω μέρος με κοφτές γραμμές και δέσιμο στο πλάι, για ευκολία και άνεση όσες ώρες κι αν το φοράς! Και τέλος, στράπλες επάνω μέρος, με διακοσμητικό ύφασμα που κλείνει σε μια ρομαντική γραμμή κάτω από τους ώμους, με αφαιρούμενη ενίσχυση και λάστιχο κάτω από το στήθος για να εφαρμόζει απόλυτα πάνω στο σώμα σου, χωρίς να κουράζει! Όλα αυτά λοιπόν, δημιουργούν το γυναικείο μαγιό μπικίνι Carrie, ένα δυναμικό σύνολο με ιδανικές γραμμές, παιχνιδιάρικη διάθεση και εντυπωσιακό στυλ! Ένα γυναικείο μαγιό μπικίνι που είναι sexy, αλλά μέσα σε ρομαντικά & παιχνιδιάρικα πλαίσια. Ένα μαγιό που φαίνεται κλασικό εκ πρώτης όψεως, αλλά ξεχωρίζει από καθετί συνηθισμένο. Ένα γυναικείο μαγιό μπικίνι που θα απολαμβάνεις να φοράς σε κάθε παραλία, και θα σου χαρίσει ένα τέλεια μαυρισμένο σώμα, χωρίς σημάδια από τιράντες!

 

Ακόμη το σκέφτεσαι λοιπόν; Απόλαυσε το καλοκαίρι σου με στυλ και ένα μπικίνι που θα σημαδέψει όχι μόνο το μαύρισμα, αλλά και το look σου στην παραλία! Κάνε δικό σου το γυναικείο μαγιό μπικίνι Carrie αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)