Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κορμάκι Spalexline Astrima Body – Hot, Luxurious & Sexy

Κορμάκι Spalexline Astrima Body – Hot, Luxurious & Sexy

 

Κορμάκι Spalexline Astrima Body – Hot, Luxurious & Sexy!

Ποιος δεν αγαπά την πολυτέλεια; Αυτή τη μοναδική αίσθηση του να απολαμβάνεις το καθετί, στην καλύτερη ποιότητα, και πάντα με τέλειο στυλ και αισθητική; Δύσκολα θα μπορούσε να το αρνηθεί κανείς, γι’ αυτό και η SpalexLine άκουσε αυτή μας την επιθυμία και δημιούργησε το κορμάκι Astrima Body! Μια εντυπωσιακή επιλογή που δύσκολα θα αφήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ασυγκίνητους!

Γιατί το κορμάκι Astrima Body είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές σου

Αρχικά, θα πρέπει για ακόμη μια φορά να επισημάνουμε πως μαύρα εσώρουχα, δύσκολα μπορούν να αποτύχουν, σε οποιαδήποτε δοκιμασία κι αν τα θέσεις. Φυσικά, το κορμάκι Astrima Body δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τα στοιχεία βέβαια που συντελούν σε αυτό, δεν είναι μόνο το εξαιρετικό στυλ και η εντυπωσιακή αισθητική του, αλλά πολλά παραπάνω. Ο συνδυασμός μαύρης διαφάνειας με τη γυαλιστερή όψη τύπου vinyl, μπορεί εκ πρώτης όψης να μαγνητίζει το βλέμμα, όμως το σύνολο με τα σχοινιά και τις φλοράλ λεπτομέρειες στο μπούστο και στο κάτω μέρος είναι και αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Με εφαρμογή που αδιαμφισβήτητα όλοι θα ζηλεύουν αλλά και με μικρές πλην σκανδαλιστικές πινελιές, που θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον! Τόσο η ανοιχτή πλάτη, όσο και τα σχοινιά επάνω από το μπούστο, αποτελούν μια μοντέρα και σίγουρα πιο ξεχωριστή προσέγγιση σε ένα κορμάκι! Όσο για τη διαφάνεια, είναι σίγουρο πως δε θα πάψει ποτέ να θεωρείται ένα από τα πιο sexy στοιχεία σε ένα κορμάκι! Και για τους πιο kinky χαρακτήρες, η vinyl όψη στο εμπρός μέρος, θα ξυπνήσει νέα πάθη και επιθυμίες για βραδιές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σου!

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να δώσεις στο στυλ και το look σου, ένα μοναδικό όπλο, που θα μαγέψει τους πάντες. Το κορμάκι Astrima Body θα το αγαπήσεις για όλους αυτούς τους λόγους και για έναν ακόμη: γιατί θα ζήσεις στιγμές μαζί του που δε θα θες να ξεχάσεις! Απόκτησε το με ένα κλικ εδώ αποκλειστικά από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)