Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Norides : Η Προκλητική Σέξι Στυλάτη Επιλογή!

κορμάκι Obsessive Norides

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Norides : Η Προκλητική Σέξι Στυλάτη Επιλογή!

Μην περιορίζεσαι με συνηθισμένα εσώρουχα , κάνε την διαφορά σήμερα.

Στον κόσμο των σέξι εσωρούχων, το γυναικείο κορμάκι Obsessive Norides ξεχωρίζει ως η πραγματικά εκρηκτικό. Είναι η απόλυτη εντυπωσιακή και σέξι επιλογή που συνδυάζει τη θηλυκότητα με την τολμηρότητα, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για εσένα και τον σύντροφό σου.

Το μαύρο κορμάκι Obsessive Norides διαθέτει υφή μαλακής δερματίνης που αγγίζει το δέρμα σαν δεύτερη φυσική επιδερμίδα. Το μαύρο χρώμα του δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και πάθους, καθιστώντας κάθε στιγμή ξεχωριστή. Με εντυπωσιακά ανοίγματα τόσο στο στήθος όσο και στον καβάλο, δημιουργεί μια εκρηκτική σύνθεση που θα αφήσει τον σύντροφό σου άφωνο…

Το φερμουάρ στο μπροστινό μέρος προσθέτει μια δόση τολμηρότητας και σου επιτρέπει να αποκαλύπτεις τον πειρασμό σου και τις προθέσεις σου με τον πιο απλό, αποτελεσματικό αλλά και σέξι τρόπο. Είναι η απόλυτη πρόκληση που θα κάνει τις νύχτες σου αξέχαστες.

Η σύνθεσή του αποτελείται από 90% Polyamide και 10% Elastane ως αποτέλεσμα να παρέχει άνεση και ελευθερία κίνησης… Ενώ το επιπρόσθετο επίστρωμα Polyurethane διατηρεί το κορμάκι στο αρχικό του σχήμα!

Με το Obsessive Norides, δεν υπάρχουν όρια στο πώς μπορείς να αισθανθείς αλλά και να εντυπωσιάσεις. Είναι η επιλογή που σε καλεί να ανακαλύψεις τη σέξι και ακαταμάχητη πλευρά σου, προετοιμάζοντας σε για τις πιο καυτές νύχτες που έχεις ονειρευτεί!

Κάθε φορά που θα φοράς αυτό το κορμάκι θα γίνεσαι η πρωταγωνίστρια της δικής σου ιστορίας πάθους και αισθησιασμού.

Μην περιμένεις άλλο! Κάνε δώρο στον εαυτό σου τώρα με ένα απλό κλικ στο E-String και σε πολύ λίγο αυτό που πάντα ονειρευόσουν θα γίνει δικό σου.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)