Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Οbsessed με το κορμάκι Obsessive Luvae Teddy

Οbsessed με το κορμάκι Obsessive Luvae Teddy

 

Οbsessed με το κορμάκι Obsessive Luvae Teddy

Είσαι και εσύ από αυτές που αγαπούν τα μοναδικά κομμάτια; Αυτά που μπορείς να έχεις εσύ και όχι όλες οι άλλες; Το γυναικείο κορμάκι Luvae Teddy της Obsessive αποτελεί ένα εντυπωσιακό κορμάκι που σίγουρα δεν θεωρείται μια απλή και συνηθισμένη επιλογή! Επέλεξε το για να ξεδιπλώσεις την θηλυκότητα σου και να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου, αλλά και όλες τις φίλες σου που θα ζηλεύουν πλέον την συλλογή σου!

Κορμάκι Obsessive Luvae Teddy - Μαύρο, καυτό και απόλυτα ξεχωριστό

Η αγορά ενός μοναδικού κομματιού αποτελεί μια πολύ δυνατή προσθήκη στην συλλογή σου! Το προκλητικό κορμάκι Luvae Teddy με μαύρη δαντέλα, αγκαλιάζει το γυναικείο κορμί τονίζοντας όλες τις καμπύλες σου! Το ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο προκαλεί το βλέμμα επιδεικνύοντας το κατεξοχήν θηλυκό προσόν μιας γυναίκας, που αγαπά και απολαμβάνει το σώμα της! Ακόμη, το κυματιστό τελείωμα δημιουργεί περισσότερες καμπύλες για τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε μεγέθη και προσωπικά στυλ!

Εξαιρετικά βολικό και άνετο, το κορμάκι Obsessive Luvae Teddy, συνδυάζεται με πολλούς τρόπους, εύκολα, γρήγορα και άνετα για να το έχεις πάντα στις πρώτες επιλογές σου! Ως βραδινό ένδυμα για να ξετρελάνεις τον σύντροφο σου, ως εσωτερικό κομμάτι μέσα από κάποιο παντελόνι ή τζιν για να αναδείξεις την σιλουέτα σου ή ακόμη και μέσα από ένα oversized jacket σε συνδυασμό με μια σέξι φούστα για να προκαλέσεις κάθε αρσενικό, αφήνοντας την φαντασία τους να οργιάζει! Το μαύρο χρώμα είναι μια εξαιρετικά βοηθητική επιλογή που ταιριάζει εύκολα με πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και διαφορετικές υφές. Δοκίμασε όλες τις δυνατές επιλογές, ταίριαξε το όπως μόνο εσύ ξέρεις και αξιοποίησε το στο έπακρο, αφήνοντας το εντυπωσιακό κορμάκι Luvae Teddy να ξετυλίξει τον πραγματικά εντυπωσιακό του χαρακτήρα!

Και δε θα υπήρχε καλύτερη στιγμή για το κάνεις δικό σου, από τώρα! Τσέκαρε την τεράστια συλλογή του E-string.gr από κορμάκια, και είμαστε σίγουροι πως θα το ξεχωρίσεις με την πρώτη ματιά! Γιατί έτσι θα αντλήσεις έμπνευση για να το συνδυάσεις με ακόμα περισσότερες sexy επιλογές, όπως καλτσοδέτες και ρόμπα! Θάμπωσε όποιον σε δει με το πανέμορφο αυτό κορμάκι & νιώσε την αυτοπεποίθηση και τον ερωτισμό να ξεχειλίζουν από μέσα σου! Ξεκίνα το νέο έτος με τις πιο hot αγορές , εύκολα και γρήγορα αποκλειστικά στο E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)