Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ένα κορμάκι βγαλμένο για το καλοκαίρι σου - Obsessive Figurea Teddy

Ένα κορμάκι βγαλμένο για το καλοκαίρι σου - Obsessive Figurea Teddy

 

Ένα κορμάκι βγαλμένο για το καλοκαίρι σου - Obsessive Figurea Teddy

 

Ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει πως το καλοκαίρι είναι η εποχή της αφαιρετικότητας; Εκεί που το λίγο γίνεται ελάχιστο και είναι πάντοτε καλύτερα και που όλα τα περιττά πρέπει να αφαιρούνται το συντομότερο; Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και η Obsessive και σχεδίασε το σέξι Κορμάκι Obsessive Figurea Teddy! Βγαλμένο από όνειρο καυτής καλοκαιρινής νυκτός, είναι αυτό που ήρθε να συγκλονίσει κάθε βαρετή νύχτα όπως κανένα άλλο!

 

Το σέξι Κορμάκι Obsessive Figurea Teddy που θα σου πάρει τα μυαλά!

 

Ποια είναι λοιπόν η συνταγή της επιτυχίας για ένα σέξι κορμάκι που θα κάνει τη διαφορά στο μυαλό, στο κορμί και στην ψυχολογία σου; Δύσκολη ερώτηση, όμως η Obsessive φαίνεται να έχει την απάντηση με έναν άσο στο μανίκι της! Πάμε λοιπόν: Δαντέλα, αλλά σε τολμηρές αναλογίες και με απροσδόκητα κοψίματα. Απρόσμενα, ίσως και προκλητικό design, αλλά πάντοτε με ένα χαρακτήρα θηλυκό και ρομαντικό. Μαύρο, με νότες διαφάνειας, που κάνουν ακόμη πιο εκρηκτικό το σύνολο!

 

Και έχουμε το εξής: Ένα απόλυτα σέξι κορμάκι, που όμοιό του δύσκολα είχες ξανά! Το σέξι Κορμάκι Obsessive Figurea Teddy είναι η επιτομή της θηλυκότητας εκεί που εσύ επιλέγεις, εκεί που εσύ νιώθεις άνετα και ο εαυτός σου! Είναι το απόλυτο για να εντυπωσιάσεις, να προκαλέσεις, να κόψεις την ανάσα αλλά και να μαγέψεις το σύντροφό σου όπως δεν το έκανες ποτέ μέχρι τώρα! Και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψεις τα όριά σου, εκεί που δεν έφτασες ποτέ πριν, και να πας τα σέξι look σου πολλά βήματα παραπέρα!

 

Εμπρός λοιπόν! Βάλε στη συνταγή της επιτυχίας και τη δική σου σπίθα, δημιούργησε ένα μίγμα απόλυτα εκρηκτικό, και μαγνήτισε το βλέμμα του συντρόφου σου με τρόπο που δεν περιμένει ούτε και που μπορούσε ποτέ να φανταστεί! Κάνε δικό σου το σέξι Κορμάκι Obsessive Figurea Teddy από το e-string.gr και απόλαυσε στιγμές μοναδικής έντασης και θηλυκότητας!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)