Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ένα sexy κορμάκι που θα σου μείνει αξέχαστο - Obsessive B132 Teddy

Ένα sexy κορμάκι που θα σου μείνει αξέχαστο  - Obsessive B132 Teddy

 

Ένα sexy κορμάκι που θα σου μείνει αξέχαστο - Obsessive B132 Teddy

Δημιούργησε όλες τις ιδανικές προϋποθέσεις για ένα ανεπανάληπτο βράδυ με τον σύντροφο σου, χάρη στην πιο εντυπωσιακή πρόταση αποκλειστικά από το E-string.gr! Το απόλυτα ηδονικό κορμάκι της Obsessive μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, όσες φορές κι αν το δεις, είτε εσύ, είτε ο σύντροφός σου! Άλλωστε ποια θέλει να περνάει απαρατήρητη; Γίνε η σέξι, προκλητική, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα που ο καθένας θα ήθελε να κάνει δική του, με την κατάλληλη επιλογή! Οι σωστές επιλογές εσωρούχων άλλωστε, μπορούν να κάνουν την διαφορά από ένα συνηθισμένο βράδυ στο σπίτι σε μια αξέχαστη βραδιά που θα θυμάστε για καιρό!

Obsessive B132 Teddy: ένα Κορμάκι που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

Το μαύρο διάφανο κορμάκι Teddy B132 δεν είναι απλώς ένα κορμάκι, αλλά μια εμπειρία! Κάθε φορά που το φοράς, προκαλείς μια αύξηση στους παλμούς όποιου σε δει! Μην καθυστερείς και προχωρά σε αυτή την πολυπόθητη αγορά, ώστε να μην χαραμίσεις κανένα από τα επόμενα βράδια σου, άκρως εντυπωσιακή, sexy, θηλυκή και ταυτόχρονα εκρηκτική πέρα από κάθε προσδοκία! Αυτή είναι η εμφάνιση που θες να κάνεις κάθε βράδυ της ζωής σου.

Το ελαστικό κορμάκι της Obsessive αγκαλιάζει τέλεια το γυναικείο σώμα, αναδεικνύοντας όλες τις ζουμερές καμπύλες κάθε γυναίκας! Οι διαφάνειες που καλύπτουν όλο το μήκος του, αφήνουν εκτεθειμένο το δέρμα σου, ώστε να μην μείνει σχεδόν τίποτα στην φαντασία! Διαγράφεται ολόκληρο το σώμα σου, αλλά αυτό είναι το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου κομματιού! Το γραμμικό του σχέδιο δίνει μια γοητευτική συμμετρία, τονίζοντας όλες σου τις καμπύλες, με τρόπο...τουλάχιστον εντυπωσιακό! Ακόμα, η πίσω του μεριά είναι πολύ ιδιαίτερη, δημιουργώντας καμπύλες στην μέση σου και ενισχύοντας την εμφάνιση της πίσω όψης σου.

Με το μοναδικό κορμάκι Obsessive B132 Teddy, το μόνο που έχεις να φορέσεις για να κάνεις το σύνολο σου πιο καυτό είναι το άρωμά σου! Mε τα εντυπωσιακό ανοίγματα του, προδιαθέτει για τις πιο καυτές νύχτες που έχεις περάσει εδώ και καιρό! Κάνε την σωστή επιλογή και αγόρασε το κορμάκι που πάντα ήθελες, αλλά ποτέ δεν το ήξερες! Στο E-string.gr θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από υπέροχες επιλογές για την συλλογή εσωρούχων σου, με sexy κορμάκια, sexy babydoll και sexy εσώρουχα για κάθε γούστο! Μην χάσεις άλλο χρόνο και ξεκίνα τις αγορές σου ΤΩΡΑ!


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)