Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο κορμάκι Obsessive: Ο καλύτερος φίλος μιας sexy γυναίκας

Γυναικείο κορμάκι Obsessive: Ο καλύτερος φίλος μιας sexy γυναίκας

 

Γυναικείο κορμάκι Obsessive: Ο καλύτερος φίλος μιας sexy γυναίκας!

 

Ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι sexy! Sexy σημαίνει να είσαι χαλαρή. Sexy σημαίνει αν είσαι άνετη. Sexy σημαίνει να προκαλείς. Kαι sexy ίσως για εσένα σημαίνει να σε θέλουν όλοι. Σίγουρα όμως sexy σημαίνει να έχεις το δικό σου γυναικείο κορμάκι Obsessive, αυτό που είναι όλα τα παραπάνω, και σίγουρα και πολλά περισσότερα, μαζί.

 

Γιατί όμως συγκεκριμένα γυναικείο κορμάκι Obsessive?

 

Σίγουρα γιατί δεν είναι κάτι που έχουν όλες. Και ναι, αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να το έχεις εσύ. Και οι φίλες, σου, αλλά κυρίως εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές. Γιατί σίγουρα θες κάτι που να είναι μοναδικό. Σίγουρα θες κάτι που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, και σίγουρα θες κάτι που να τραβάει τα βλέμματα. Και γιατί όχι να είναι και προκλητικό, όταν εσύ το θες, άλλωστε εσύ το αποφασίζεις. Γιατί να μην είναι κόκκινο λοιπόν; Ή μαύρο; Ή λευκό; Γιατί το γυναικείο κορμάκι Obsessive είναι αυτό που θες, όπως το θες. Είτε προτιμάς εκκεντρικές επιλογές είτε κάτι ρομαντικό για μια “ήρεμη” βραδιά με το σύντροφό σου, η επιλογή σου είναι μόνο το γυναικείο κορμάκι Obsessive. Γιατί κάθε στιγμή απολαμβάνεις την τέλεια υφή του. Γιατί κάθε στιγμή απολαμβάνεις την εξαιρετική εφαρμογή του. Γιατί κάθε στιγμή χαίρεσαι να νιώθεις τα μάτια του πάνω σου όταν το φοράς. Και γιατί κάθε φορά, ξέρεις πως όταν θα επιλέξεις ένα νέο γυναικείο κορμάκι Obsessive, θα είναι όλα όσα ήθελες και θα ξεπεράσει και τις προσδοκίες σου.

 

Αν λοιπόν αποφάσισες πως ένα μόνο γυναικείο κορμάκι Obsessive δεν είναι αρκετό για εσένα, μη διστάσεις. Ξέρεις πως στο E-string.gr θα βρεις το γυναικείο κορμάκι Obsessive που θες, και μάλιστα στην τιμή που το θες. Γιατί αργείς λοιπόν;

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)