Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κορμάκι Passion Nancy - Το πιο sexy leather look που είχες ποτέ

Κορμάκι Passion Nancy - Το πιο sexy leather look που είχες ποτέ

 

Κορμάκι Passion Nancy - Το πιο sexy leather look που είχες ποτέ

 

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις ένα νέο κόσμο; Είσαι έτοιμη να δώσεις στο στυλ σου μια νέα νότα και μια νέα πνοή στα sexy εσώρουχα σου; Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνεις δικό σου το sexy κορμάκι Passion Nancy και να δώσεις ένα ξεχωριστό leather touch στη γκαρνταρόμπα σου!

 

Κάνε δικό σου το Passion Nancy για εντυπωσιακό look στις νύχτες σου!

 

Ο ορισμός του sexy! Η επιτομή της θηλυκότητας! Ο τρόπος να επαναπροδιορίσεις το στυλ σου ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τώρα λοιπόν ξέρεις ποια είναι η καλύτερη λύση για να δώσεις στο στυλ σου ένα εντυπωσιακό touch και μάλιστα ένα leather touch! To Passion Nancy λοιπόν έρχεται να κλέψει την παράσταση με το περίτεχνο χιαστί μοτίβο του, και το leather feel του! Με τα εντυπωσιακό του ανοίγματα, σίγουρα θα είναι το σημείο προσοχής κάθε στιγμή που θα επιλέξεις να το φορέσεις! Το άνοιγμα στον καβάλο είναι απόλυτο must για να μπορείς πανεύκολα να δημιουργήσεις μια κορυφαία νύχτα πάθους! Και το στρινγκ τελείωμα του είναι και αυτό που θα δώσει μια ακόμη πιο πικάντικη νότα στο σύνολο σου! Αλλά αυτό που θα απολαύσεις ακόμη περισσότερο είναι τόσο η απόλυτη εφαρμογή που θα έχεις στο σώμα σου, αλλά και το απόλυτο αίσθημα αισθησιασμού και sexy στυλ που μόνο με τα κορμάκια της Passion μπορείς να απολαύσεις! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το sexy κορμάκι Passion Nancy που εγγυημένα θα βάλει φωτιά στις νύχτες σου με υπογραφή της Passion!

 

Καιρός λοιπόν να νιώσεις μοναδική, στυλάτη, εντυπωσιακή και ξεχωριστή με την σφραγίδα της Passion! Το sexy κορμάκι Passion Nancy είναι η επιτομή του sexy στυλ και θα γίνει άνετα η αγαπημένη σου επιλογή για όλες εκείνες τις ημέρες που θες και αγαπάς να νιώθεις πιο sexy & πιο αισθησιακή από ποτέ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)