Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι KI4028 Η Συνταγή για Κορυφαία Εντύπωση!

Γυναικείο Κορμάκι KI4028

Γυναικείο Κορμάκι KI4028 Η Συνταγή για Κορυφαία Εντύπωση!

Καλωσόρισες στον κόσμο της θηλυκής ενέργειας και της αυτοπεποίθησης! Στο E-shop μας, σου παρουσιάζουμε ένα κομμάτι που θα αναδείξει την εκρηκτική σου πλευρά - το Γυναικείο Κορμάκι KI4028 από την αγαπημένη μας Leg Avenue με Δώρο Διχτυωτές Σέξι Κάλτσες.

Καυτή, Σέξι, Σαγηνευτική

Αυτό το κορμάκι της Leg Avenue είναι η απόλυτη συνταγή για τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώσεις ακριβώς όπως θέλεις: sexy, θηλυκή και εντυπωσιακή. Τα δερμάτινα λουριά προσδίδουν μια χαρακτηριστική λάμψη, ενώ το φερμουάρ που ανοίγει από μπροστά μέχρι πίσω προσθέτει μια δόση παιχνιδιάρικης διάθεσης. Αυτό το σετ είναι περισσότερο από ένα απλό εσώρουχο. Είναι μια δήλωση στυλ και αυτοπεποίθησης που θα κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται εκπληκτική. Είτε πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή, είτε απλά για να νιώσεις όμορφα μέσα σου, αυτό το σετ προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό όλων των στοιχείων που χρειάζεται η γυναίκα σήμερα.


Συνδυάζοντας Σαγηνευτικό Σχεδιασμό και Άνεση

Αυτό που κάνει αυτό το σετ ακόμα πιο απολαυστικό είναι το διχτυωτό σουτιέν που προσθέτει μια αέρινη, διακριτική νότα στην εμφάνιση καθώς και μία δόση μυστηρίου. Και για να ολοκληρώσεις το look, σου κάνουμε δώρο και διχτυωτές κάλτσες.

Το κορμάκι είναι ελαστικό και προσαρμόζεται στις καμπύλες σου, εξασφαλίζοντας άνεση όλη την ημέρα και βέβαια όλη τη νύχτα. Απλά πρόσθεσε το αγαπημένο σου άρωμα και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις ολόκληρο τον κόσμο.


Γίνε η βασίλισσα της βραδιάς.

Με το Γυναικείο Κορμάκι & τις Διχτυωτές Κάλτσες, δεν είσαι απλά έτοιμη για μια αλλαγή. Είσαι έτοιμη να αναδείξεις την πλευρά σου που κλέβει τις εντυπώσεις. Μην χάνεις την ευκαιρία να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με αυτό το αποκλειστικό σετ. Επισκέψου το E-string και ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου με στυλ και κομψότητα. Είναι η στιγμή σου να λάμψεις! 💋🌟

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)