Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Κορμάκι Obsessive Alfini Teddy – η πιο hot επιλογή σου

Sexy Κορμάκι Obsessive Alfini Teddy

 

Sexy Κορμάκι Obsessive Alfini Teddy – η πιο hot επιλογή σου!

Ψάχνεις το επόμενο κομμάτι της συλλογής σου, που εγγυημένα θα μαγέψει τον σύντροφο σου; Το γυναικείο κορμάκι Alfini Teddy της Obsessive είναι μια μοναδική προσθήκη, η οποία θα αναδείξει τόσο το σώμα, όσο και το look σου! Διαχρονικά αγαπημένο, παραμένει και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα το απόλυτο must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Παρόλο που μπορεί να θεωρήθηκε ως ένα ακόμη βασικό κομμάτι στα εσώρουχά σου, εξελίχθηκε στο απόλυτο fashion trend που συνδυάζεται με όλα!

Obsessive Teddy Alfini - Άνετο & Σέξι

Με κομψό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει, το κορμάκι Obsessive Alifini Teddy καλύπτει τις καμπύλες του σώματός σου με μια μαύρη διαφάνεια! Διατηρώντας έτσι το σέξι χαρακτήρα του, το κορμάκι της Obsessive διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο πλάτης, που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά! Το μαγευτικό του πίσω μέρος σχηματίζει φτερά και δίνει μια αισθησιακή πνοή στην εμφάνιση σου, για να αναδείξεις την θηλυκότητα και να ανεβάσεις την διάθεσή σου!

Συνδυάζεται επίσης εύκολα με casual άνετες εμφανίσεις και μέσα από φορέματα αλλά και με ψηλόμεσες φούστες, παντελόνια, και φυσικά με κολάν και jeans. Από την πρώτη στιγμή, τα κορμάκια έγιναν η Νο.1 επιλογή πολλών γυναικών! Η εξωτική πλάτη και η διαφάνεια θα προκαλέσουν χαμό, όπου και αν επιλέξεις να το βάλεις! Από την κρεβατοκάμαρα μέχρι τον πρωινό σου καφέ ή σαν μέρος ενός elegant βραδινού συνόλου, το κορμάκι Obsessive Alifini Teddy θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή σου για πολλές και ποικίλες εμφανίσεις! Ανανέωσε το στυλ σου και δοκίμασε νέες και σέξι προτάσεις για να προσελκύσεις τον σύντροφο σου αλλά και ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Μια επιλογή όπως το κορμάκι Obsessive Alfini Teddy μπορεί μόνο να ενισχύσει την σέξι σου εμφάνιση και να δημιουργήσει μια φλογερή ατμόσφαιρα όπου και αν βρεθείς! Γίνε ο πιο όμορφος & sexy εαυτός σου με μια απλή κίνηση! Μπες στο E-string.gr και διάλεξε όλα αυτά τα εσώρουχα που θα μεταμορφώσουν με τον πιο σέξι τρόπο το δικό σου στυλ, σωματότυπο και σεξαπίλ!


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)