Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Απόλυτα Σαγηνευτική με τον Sexy κορσέ της Chilirose, στο Κόκκινο χρώμα του πάθους!

Απόλυτα Σαγηνευτική με τον Sexy κορσέ της Chilirose, στο Κόκκινο χρώμα του πάθους!

Απόλυτα Σαγηνευτική με τον Sexy κορσέ της Chilirose, στο Κόκκινο χρώμα του πάθους! 

Σε καλωσορίζουμε στον σαγηνευτικό κόσμο των σέξυ εσωρούχων, όπου η ομάδα του E-string παρουσιάζει με υπερηφάνεια το super spicy κομμάτι της συλλογής μας: ο κόκκινος κορσές με δαντέλα της Chilirose και ενσωματωμένες ζαρτιέρες είναι η ιδανική επιλογή για σένα, για μια βραδιά γεμάτη πάθος με τον σύντροφό σου! Αυτό το σέξι εσώρουχο απευθύνεται σε εκείνες που επιζητούν το απόλυτα ανεβαστικό look, πάντα με μια πικάντικη πινελιά που δεν περνά απαρατήρητη και εκτοξεύει τη θερμοκρασία…στο κόκκινο!

Ο Γυναικείος Κορσές της Chilirose σε κόκκινο χρωματισμό, είναι πραγματικά αισθησιακός, αναδεικνύοντας τη θηλυκή σου πλευρά με έναν τρόπο που αφήνει εποχή. Η λουλουδάτη δαντέλα στο μπροστινό μέρος δημιουργεί μια ανάλαφρη, σαγηνευτική όψη, ενώ η διαφάνεια στα πλαϊνά αναδεικνύει διακριτικά κάθε σου καμπύλη, αφήνοντας κάτι στη φαντασία που θα πρέπει να αποκαλυφθεί στην κατάλληλη στιγμή. Δημιούργησε αδημονία και ανυπομονησία στον σύντροφό σου για να τον κρατήσεις σε εγρήγορση, ώστε να μην βλέπει την ώρα να προχωρήσετε στο κύριο μέρος της βραδιάς σας!

Ένα κόσμημα σε σχήμα καρδιάς, λαμπερό και λεπτομερές, κοσμεί το μπούστο αυτού του Sexy Κορσέ, προσδίδοντας μια πρόσθετη δόση ρομαντισμού και γοητείας. Οι ενσωματωμένες τιράντες ζαρτιέρας και οι μπανέλες στις κουπ παρέχουν την τέλεια εφαρμογή και υποστήριξη, δίνοντας έναν αέρα αυτοπεποίθησης σε κάθε γυναίκα που θα το επιλέξει. Ειδικά οι ζαρτιέρες, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού αυτού του Super προκλητικού κορσέ, είναι αυτές που κάνουν όλη την καλή δουλειά! Χαρίζουν ομορφιά στο σχέδιο του κορσέ, συγκρατούν πανέμορφα τις κάλτσες από δαντέλα που θα φορέσεις και ξυπνούν την όρεξη στον σύντροφό σου για πολλά παιχνίδια στο κρεβάτι! Περιλαμβάνεται ασορτί στρινγκ για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, για να ζήσετε στο τέρμα την παιχνιδιάρικη νύχτα σας!

Ο σέξυ Κορσές από την Chilirose σε κόκκινο χρώμα της φωτιάς, δεν είναι απλά ένα κομμάτι ρούχου. Είναι μια υπόσχεση για αισθησιακές στιγμές, γεμάτες πάθος και για μια ανεπανάληπτη ερωτική εμπειρία που θα θυμάστε με τον σύντροφό σου για καιρό! Για εσένα που ξέρεις πώς να περνάς καλά και να αναστατώνεις με τη θηλυκότητά σου το ταίρι σου, αυτός ο κορσές είναι η απόλυτη spicy επιλογή!

Αναζήτησε τον τώρα στο E-string και προετοιμάσου για μια νύχτα με τον σύντροφό σου που θα σας απογειώσει! Μην ξεχάσεις να διαλέξεις Sexy Κάλτσες που θα ολοκληρώσουν το αισθησιακό σου look! Συνδύασε τον κορσέ σου με μια πανέμορφη σατέν ρόμπα από τη συλλογή μας και ξεκίνησε τη βραδιά σου με τους καλύτερους οιωνούς!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)