Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Η Νέα Εποχή Στα Plus Size Εσώρουχα!

Η Νέα Εποχή Στα Plus Size Εσώρουχα

 

Η Νέα Εποχή Στα Plus Size Εσώρουχα!

 

 

Ένα μότο που κυριαρχεί πάρα πολύ στην εποχή μας είναι το ‘αγάπησε το σώμα σου, έτσι όπως είναι‘. Αυτό αποτελεί μεγάλη αλήθεια, καθώς το να αποδεχόμαστε το σώμα μας με τα θετικά και τα αρνητικά του, μάς βοηθά στο να του δίνουμε την προσοχή αλλά και την περιποίηση που του αξίζει.

Συμβάλλει επίσης στο να δημιουργηθούν κινήματα που στηρίζουν αυτή την άποψη, με στόχο το ενδιαφέρον για την υγεία αλλά και τη φροντίδα του σώματός μας!

Πλέον το body positivity αποτελεί ένα μεγάλο και δυνατό κίνημα, που ωθεί με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο τις γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τα πρότυπα και να ακολουθήσουν μια νέα φιλοσοφία που έχει ως ‘κέντρο‘ την άποψη ότι ο κόσμος μας, αποδέχεται και χωράει όλα τα σώματα, χωρίς μέγεθος και διακρίσεις.

Είναι το κίνημα που έχει κάνει μέχρι σήμερα τους μεγαλύτερους αγώνες για να αφυπνίσει τον πλανήτη για το ποιο είναι τελικά το real body, με τις ραγάδες ,τα ‘πιασίματα‘ και όλα αυτά που είναι απολύτως φυσιολογικά.

plus size εσώρουχα

 

Μέσα από τα νέα δεδομένα που παρατηρούμε να διαδραματίζονται στην σύγχρονη κοινωνία αλλά και στο χώρο της μόδας, το body positivity είναι αυτό που κυριαρχεί περισσότερο. Είναι αυτό που δίνει το κατάλληλο boost στη γυναίκα και σε κάθε κορίτσι, ώστε να επιλέγει ρούχα και εσώρουχα που την κάνουν να αισθάνεται υπέροχα με το σώμα της.

Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε σωματότυπο, όπως και για τα plus size εσώρουχα, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα, να χαρεί τα εσώρουχα της, με σχέδια και στυλ που ξεφεύγουν από τα τυπικά και καθιερωμένα, προσφέροντας και sexy επιλογές.

New age -Plus Size Εσώρουχα

Αγόρασε το

New age -Plus Size Εσώρουχα

Τα plus size εσώρουχα απευθύνονται σε γυναίκες με πιο juicy σωματότυπο και σου δίνουν το βήμα να λάμψεις και να ξεχωρίσεις, με τα φλογερά τους σχέδια και με ασύγκριτη αισθητική.

Στο εδραιωμένο πλέον και δημοφιλές e-shop μας, το e-string.gr, θα γνωρίσεις των μαγικό κόσμο του body positivity, μέσα από τα καλύτερης ποιότητας γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, που θα σου κλέψουν την καρδιά!

Στο e-shop μας θα βρεις μία εντυπωσιακή συλλογή με plus size εσώρουχα για όλα τα γούστα, που αγκαλιάζουν κάθε σωματότυπο και του προσφέρουν την ομορφιά και την αίγλη που του αξίζει.

Αν θέλεις να αναδείξεις τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σου, προτείνουμε να διαβάσεις προσεκτικά την παρακάτω λίστα με τις καλύτερες προτάσεις για το φετινό φθινόπωρο!


 

Σουτιέν σε μεγάλα μεγέθη για απόλυτη άνεση & στήριξη

Τα σουτιέν είναι το απαραίτητο εσώρουχο για κάθε γυναίκα και χαρίζει σταθερότητα αλλά και υπέροχη εικόνα στο μπούστο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείς αν το στήθος σου είναι πολύ μεγάλο, καθώς μπορείς να βρεις μια θελκτική συλλογή με σουτιέν σε μεγάλα μεγέθη, που αναδεικνύουν το μπούστο και κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώθει αλλά και να είναι ξεχωριστή.

Σουτιέν σε μεγάλα μεγέθη

Αγόρασε το

Θα ανακαλύψεις μια πληθώρα σε προτάσεις από σατέν σουτιέν, δαντελένια αλλά και πιο απλά που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη και θα ταιριάξουν απόλυτα με το ‘καλούπι‘ του μπούστου σου!

Σουτιέν λευκό μεγάλο μέγεθος

Αγόρασε το

Αισθησιακά Κορμάκια Plus Size

Αισθησιακά Κορμάκια Plus Size

Αγόρασε το

Τα κορμάκια αποτελούν μια σέξυ επιλογή για κάθε σωματότυπο και αναδεικνύουν κάθε του πτυχή με όμορφο και κολακευτικό τρόπο. Στο e-shop μας θα γνωρίσεις μια μεγάλη σειρά με plus size κορμάκια, που φημίζονται για τα υψηλής ποιότητας υλικά τους αλλά και για τις κομψές του γραμμές.

Θα ενθουσιαστείς με τα χρώματα αλλά και τα ποικίλα σχέδιά τους, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου σε άλλο level!

Αισθησιακά κορμάκια μεγάλα μεγέθη

Αγόρασε το

Ελκυστικά baby doll

Ελκυστικά baby doll

Αγόρασε το

 

Το baby doll είναι το εσώρουχο που συνδυάζει τον ρομαντισμό και τη θηλυκότητα με το απαράμιλλο sexiness! Η μεγάλη μας ποικιλία θα σε εντυπωσιάσει, καθώς θα βρεις το μέγεθος αλλά και σχέδιο που αναδεικνύει τον σωματότυπο σου, μέσα από μια ελκυστική σειρά με baby doll και ρόμπες σε plus size εκδοχή, σε φλογερό κόκκινο, σέξυ μαύρο αλλά και ρομαντικό λευκό και ροζ. Μπορείς να επιλέξεις αυτό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και να χαρίσεις στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο!

Ελκυστικά Babydoll Plus size

Αγόρασε το

Αν το plus size είναι η κατηγορία που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες στα πιο εντυπωσιακά sexy εσώρουχα, μπορείς τώρα να γνωρίσεις τις επιλογές που σου δίνονται στο e-shop μας.

Εδώ θα ανακαλύψεις υπέροχα σχέδια, απαλά υφάσματα αλλά και ξεχωριστές προτάσεις σε string, set εσωρούχων και πολλά ακόμη κομμάτια, που φτιάχνονται για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στον μέγιστο βαθμό.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)