Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Passion Asuna Corset: Sexy as total black

Passion Asuna Corset: Sexy as total black

 

Passion Asuna Corset: Sexy as total black!

Με τον εντυπωσιακό κορσέ Passion Asuna ο σύντροφος σου σίγουρα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να αντέξει μακριά σου! Αγκαλιάζει το σώμα τόσο ομοιόμορφα που από τα πρώτα κιόλας λεπτά εφαρμογής του αποκτάς ένα τεράστιο boost αυτοπεποίθησης, για να έχεις και έναν επιπλέον λόγο να ανεβάσεις τη θερμοκρασία του δωματίου στα ύψη! Σίγουρα δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου, μόλις νιώσεις πόσο σέξι και σαγηνευτικός μπορεί να γίνει ένας vintage κορσές, που θα κλέψει σίγουρα μια θέση στα πιο αγαπημένα σου εσώρουχα.

Κορσές Passion Asuna – Be bold!

Ο συνδυασμός του μαύρου χρώματος με το εντυπωσιακό design κάνει αυτόματα τον κορσέ Passion Asuna πιο ποθητό και εντυπωσιακό από κάθε άλλον! Οι λεπτομέρειες της δαντέλας, το γυαλιστερό ύφασμα στο κέντρο, οι ζαρτιέρες και το ασορτί στρινγκ τον βάζουν αυτόματα στη λίστα με τα must-haves προϊόντα για το συρτάρι με τα εσώρουχα σου! Εξάλλου στην σημερινή εποχή ο γυναικείος κορσές δεν είναι ένα είδος που φοριέται μόνο σαν εσώρουχο. Φόρα το και εσύ όπως οι celebrities, με ένα blazer - σακάκι από πάνω και λάμψε μόνο με το εσώρουχο σου! Εκτός από ένα απλό εσώρουχο ή ένα σέξι ρούχο, o γυναικείος κορσές Passion Asuna είναι το ιδανικό εσώρουχο για να δείξει το σώμα σου λεπτό και εντυπωσιακό. Αγκαλιάζει το κορμό του σώματος τόσο άρτια που αναδεικνύει την μέση και κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά από πότε! Προσφέρει μια τόσο άνετη εφαρμογή που θα ξεχάσεις ότι το φοράς, είτε κάτω από τα ρούχα του γραφείου σου, είτε σε ένα πρώτο ραντεβού για να νιώθεις πιο ακαταμάχητη από ποτέ, αλλά ακόμη και στο σπίτι για να ξετρελάνεις το σύντροφο σου και να τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό! Είναι ένα κομμάτι που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και θα είναι δίπλα σου σε όλες τις επετείους με το σύντροφο σου και σε όλες αυτές τις καθημερινές βραδιές γεμάτες πάθος και ένταση!

Διάλεξε τώρα τον σέξι και παιχνιδιάρικο Κορσέ Passion Asuna για όλες αυτές τις extreme περιστάσεις που δεν ξέρεις τι να βάλεις, και έψαχνες το ιδανικό κομμάτι για να συντροφεύσει μια βραδιά που δε θα θες να ξεχάσεις ποτέ! Απόκτησε τον online αποκλειστικά από το E-string με ένα σου κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)