Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείος Κορσές Μια ξεχωριστή επιλογή στα γυναικεία εσώρουχα

Γυναικείος κορσές

 

Γυναικείος Κορσές: Μια ξεχωριστή επιλογή στα γυναικεία εσώρουχα!

 

Δεν είναι το πιο συνηθισμένο από τα γυναικεία σου εσώρουχα και ούτε θα έπρεπε. Δεν είναι το πιο εύκολο κομμάτι επίσης. Ο γυναικείος κορσές όμως είναι το κομμάτι που θα αγαπήσεις με το που το προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου και για πολύ καλούς λόγους. Με μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη, ο γυναικείος κορσές είναι το κομμάτι που λίγες τολμούν, όλες οι γυναίκες όμως απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

 

Γυναικείος Κορσές: Βρες το στυλ σου

 

Ίσως η πιο σημαντική επιλογή που θα κάνεις. Το γιατί ίσως είναι ξεκάθαρο. Όλα τα γυναικεία εσώρουχα σου πρέπει αρχικά να πηγαίνουν γάντι στην προσωπικότητά σου. Είτε αφορά διάφανο, εφαρμοστό ή πιο χαλαρό σε εφαρμογή, δετό ή όχι, η επιλογή πρέπει να είναι δική σου από την αρχή έως το τέλος. Εσύ γνωρίζεις το καλύτερο για το σώμα και τις καμπύλες σου κι εσύ έχεις την επιλογή να το απογειώσεις!

 

Το χρώμα που αγαπάς

 

Είτε πρόκειται για το πιο κλασικό μαύρο, είτε ένα παιχνιδιάρικο ροζ, ο γυναικείος κορσές είναι το αξεσουάρ εκείνο που μπορεί να δώσει στο στυλ σου την πιο εντυπωσιακή νότα. Πολλές θα προτιμήσουν το κόκκινο για πιο ιδιαίτερες στιγμές, ακόμη περισσότερες θα επιλέξουν το μαύρο που απλά δε χάνει ποτέ, και για τις πιο ξεχωριστές νυφικές στιγμές ο λευκός γυναικείος κορσές είναι το κομμάτι που θα λατρέψεις! Κι αν ο γυναικείος κορσές γίνει δεύτερη φύση σου, μπορείς να επεκταθείς τόσο στα χρώματα όσο και στις υφές σου! Βελούδινο μοβ ή funky pink; Παίξε με τις αποχρώσεις, παίξε με τις διαφάνειες και τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε κάθε κομμάτι!

 

Ανακάλυψε κι εσύ τον γυναικείο κορσέ που θα ανάψει τη σπίθα στον αισθησιασμό και την πιο sexy αισθητική σου! Βρες την εφαρμογή που σου ταιριάζει, τα χρώματα που συνδυάζεται ιδανικά με το χαρακτήρα και τη διάθεσή σου και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη! Δες τους όλους εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)