Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σετ Εσωρούχων Obsessive Sweetia – Το απόλυτο sexy εσώρουχο για κάθε γυναίκα

Σετ Εσωρούχων Obsessive Sweetia – Το απόλυτο sexy εσώρουχο για κάθε γυναίκα

 

Σετ Εσωρούχων Obsessive Sweetia – Το απόλυτο sexy εσώρουχο για κάθε γυναίκα!

Προφανώς και από την συλλογή εσωρούχων σου δεν πρέπει να λείπει ένα μαύρο δαντελωτό σετ εσωρούχων! Και όχι μόνο από την δική σου συλλογή, αλλά από καμία γυναικεία συλλογή! Το τέλειο εφαρμοστό σετ είναι και πρέπει να είναι ένα must-have! Και τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις το τέλειο σετ – ή ένα ακόμη!

Το Obsessive Sweetia Black είναι το ιδανικό σετ για κάθε συλλογή εσωρούχων!

Τι κάνει τα μαύρα εσώρουχα τόσο σέξυ και προκλητικά? Υπάρχει κάτι πολύ επικίνδυνο και glamorous σε μια γυναίκα που φορά μαύρο σουτιέν και μπραζίλ εσώρουχο. Αν το σετ συνοδεύεται και από δαντέλα, η αίσθηση αυτή αυξάνεται εκθετικά! Το Σετ Εσωρούχων Obsessive Sweetia, όπως κάθε σωστό σουτιέν, διαθέτει ρυθμιζόμενες τιράντες αλλά έχει και ρύθμιση στο πίσω μέρος για πιο άνετη εφαρμογή. Ο σχεδιασμός του είναι αρκετά λεπτός στο πίσω πάνω μέρος, για να φοριέται εύκολα με κάθε είδους τοπ, φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα. Επιπλέον τόσο το μπροστινό πάνω μέρος του, όσο και το κάτω πίσω μέρος στολίζονται με στρας, για να δώσεις το κάτι παραπάνω στο look σου! Το σουτιέν δεν διαθέτει ενίσχυση στο στήθος ούτε κάποια μπανέλα, αλλά η κομψή του εμφάνιση και σχεδιασμός αγκαλιάζουν το σώμα και εφαρμόζει τέλεια πάνω στο στήθος. Η τέλεια αυτή εφαρμογή, συνεχίζεται και στο κάτω μέρος του Σετ Εσωρούχων Obsessive Sweetia, που αποτελεί ένα ιδανικό δώρο αλλά και ένα «όπλο» για κάθε γυναίκα!Το ίδιο το εσώρουχο είναι ήδη προκλητικό, αλλά η αίσθηση ερωτισμού που σου προσφέρει, το κάνει ακόμα πιο sexy!

Απλά κοίταξέ το! Εντυπωσιακό σουτιέν και μπραζίλ εσώρουχο, συνθέτουν το εντυπωσιακό Σετ Εσωρούχων Obsessive Sweetia! Φαντάσου τα επάνω σου, στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου, εκεί που τα χρειάζεσαι περισσότερο από καθετί, και δημιούργησε το δικό σου μαγευτικό σκηνικό, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)