Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σετ Εσώρουχα Obsessive Alabastra

Σετ Εσώρουχα Obsessive Alabastra

 

Σετ Εσωρούχα Obsessive Alabastra - Το σετ που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή!

Όλες οι γυναίκες έχουν τουλάχιστον ένα σετ από μαύρα και κόκκινα εσώρουχα, ή συνήθως και πολλά. Και λογικό! Είναι σέξι και κολακευτικά. Αυτό που λείπει όμως από τις περισσότερες συλλογές, ίσως και από την δική σου, είναι ένα ροζ σετ εσωρούχων. Τώρα είναι όμως η στιγμή να κάνεις δικό σου το ροζ Σετ Εσωρούχα Obsessive Alabastra μόνο στο E-string!

Μην υποτιμάς το ροζ – ειδικά το Σετ Εσώρουχα Obsessive Alabastra!

Μπορεί το μαύρο να είναι ένα αναντικατάστατο χρώμα, αλλά το ροζ είναι το απόλυτο θηλυκό χρώμα! Αν και πλέον στην εποχή μας, το χρώμα δεν έχει φύλο, το αιώνια αυτό αγαπημένο χρώμα συνεχίζει να συνδέεται άρρηκτα με την γυναικεία φύση. Το προκλητικό neon ροζ Σετ Εσώρουχα Obsessive Alabastra διαθέτει ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο που τονίζει το σώμα σας με μοναδικό τρόπο! Τόσο το σουτιέν, όσο και το το εσώρουχο στολίζονται από δαντέλα και μεταξωτά φιογκάκια για να εντυπωσιάσεις οποιονδήποτε ρίξει το βλέμμα του πάνω σου. Ακόμη, διαθέτει μπανέλα, για καλή στήριξη και φυσικά ρυθμιζόμενες τιράντες! Δεν είναι όμως μόνο το χρώμα του που προκαλεί το βλέμμα, αλλά και ο σέξι σχεδιασμός του με τον ανοιχτό καβάλο. Σαγήνεψε όλα τα βλέμματα με αυτή την μοναδική εμφάνιση. Γιατί μερικά πράγματα, δεν είναι για να μένουν μόνο στην φαντασία! Εύχρηστο, προκλητικό και απόλυτα σέξι - είναι ένας απόλυτα ταιριαστός χαρακτηρισμός για το Σετ Εσώρουχα Obsessive Alabastra! Τα αισθησιακά εσώρουχα με τα περίτεχνα σουτιέν μπρος και πίσω αλλά και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες τους, είναι το must-have της σεζόν. Γιατί σε κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει σέξι!

Ανέβασε τόσο την δικιά σου διάθεση, αλλά και των υπολοίπων με το μοναδικό γυναικείο Σετ Εσώρουχα Obsessive Alabastra από το E-string.gr, και μπες σε mood για μοναδικές νύχτες αλλά και μέρες, πιο θηλυκές και πιο sexy από ποτέ!!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)