Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Violetta Nero

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Violetta Nero – Το πιο chic καλοκαίρι σου

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Violetta Nero – Το πιο chic καλοκαίρι σου!

 

Θες να είσαι chic & sexy στην παραλία; Σίγουρα θέλεις! Είμαστε όμως σίγουροι πως δε θες να φορέσεις κάτι λιγότερο από το άριστο! Και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που θα αγαπήσεις το γυναικείο μαγιό μπικίνι Violetta Nero από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις! Γιατί; Οι λόγοι είναι πολύ και διόλου ασήμαντοι! Εμείς θα σου πούμε τα βασικά και θα αφήσουμε να ανακαλύψεις τα υπόλοιπα από μόνη σου καθώς θα τραβάς τα βλέμματα!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Violetta Nero – Chic no matter what!

 

Φυσικά, οι εκπτώσεις δε χωρούν στο καθημερινό σου στυλ, πόσο μάλλον στο στυλ σου για την παραλία. Γι’ αυτό και σου προτείνουμε το γυναικείο μαγιό μπικίνι Violetta Nero! Γιατί ξέρουμε πως θες το ανεπιτήδευτο, αλλά εντυπωσιακό, το κλασικό αλλά και σύγχρονο, αλλά και το sexy με μια αίσθηση ρομαντικού! Γιατί να μην το έχεις λοιπόν; Η επιλογή είναι δική σου, αλλά η πρόταση από το E-string.gr! Απολαυστικό μαύρο, όπως δεν το φόρεσες ποτέ!

 

Δε σταματά όμως εδώ!

 

Φαντάζομαι δεν περίμενες να σου προτείναμε ένα απλό μαύρο μπικίνι σωστά; Το γυναικείο μαγιό μπικίνι Violetta Nero είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό, και το βλέπεις με την πρώτη ματιά! Τόσο το εντυπωσιακό σχήμα στο σουτιέν όσο και οι μοναδικές λεπτομέρειες σε σουτιέν και τοπ με το ανάγλυφο κέντημα, είναι το σήμα κατατεθέν του! Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν να μαγνητίσεις τα βλέμματα αλλά και την προσοχή όλων στην παραλία; Πίστεψε μας, κανένας! Και με τις ρυθμιζόμενες τιράντες του, μπορείς να τις προσαρμόζεις άνετα με μια σου κίνηση, για να ταιριάξει απόλυτα στο σώμα και το στήθος σου χωρίς να πιέζει!

 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να λάμψεις στις παραλίες; Είμαστε σίγουροι πως ναι! Διάλεξε λοιπόν τον πιο πολύτιμο σύμμαχο, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Violetta Nero και νιώσε sexy, chic και δυναμική από το πρώτο σου βήμα στην παραλία! Δες το αποκλειστικά εδώ, μόνο από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)