Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Kate Blue – Το μπλε που θα αγαπήσεις

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Kate Blue

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Kate Blue – Το μπλε που θα αγαπήσεις

 

Χωρίς αμφιβολία, το μπλε είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Πόσο μάλλον το μπλε από το γυναικείο μαγιό μπικίνι Kate Blue, ένα μπλε που θα αγαπήσεις, το μπλε που θα συνοδεύσει τις πιο hot επισκέψεις σου στην παραλία! Με δυναμικές αντιθέσεις, πικάντικες πινελιές και κορυφαία ποιότητα και εφαρμογή, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Kate Blue είναι η απόλυτη επιλογή για το πιο εντυπωσιακό look στην παραλία!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Kate Blue: Παίξε με τα μπλε

 

Θα σε μαγέψει με το ιδιαίτερο μπλε του, που θυμίζει λίγο από το γαλανό της θάλασσας και τα νερά των ελληνικών νησιών. Θα το αγαπήσεις με τις δυναμικές αντιθέσεις του με το σκούρο μπλε, που δίνει μια νότα διαφοράς στο ανοιχτό γαλανό, με τα πιο ευχάριστα παιχνιδίσματα. Θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το μπεζ χρώμα που «σπάει» με το μπλε και το γαλανό τόσο στο τοπ αλλά και στο σλιπ, σε μια αντίθεση που κανείς δεν περιμένει και δεν είχε φανταστεί. Πόσο μάλλον όταν θα αναδείξεις το τροπικό σου μαύρισμα, και το γραμμωμένο κορμί σου!

 

Δώσε στο look σου το πιο sexy touch!

 

Άφησε το γυναικείο μαγιό μπικίνι Kate Blue να αναδείξει τις καμπύλες σου όπως δεν το έκανες ποτέ! Τοπ με μπανέλα και ενίσχυση, ρυθμιζόμενες τιράντες και αφαιρούμενη ενίσχυση, σε στενή γραμμή είναι η συνταγή της επιτυχίας! Το σλιπ όμως θα είναι το πιο hot κομμάτι στο μπικίνι σου, με εντυπωσιακά κοψίματα και πολύ δυναμικές χρωματικές αντιθέσεις, όπως επίσης και ιδιαίτερα patterns, ιδανικά στο να τονίσουν τα δυνατά σου σημεία με τον πιο μοναδικό τρόπο!

 

Δώσε λοιπόν στις εμφανίσεις σου ένα μοναδικό σύμμαχο: το γυναικείο μαγιό μπικίνι Kate Blue, που θα απογειώσει τόσο το στυλ όσο και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Τόλμησε το διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι, παίξε με τα χρώματα και τις υφές, αλλά όχι την ποιότητα, και απόλαυσε τον ήλιο όπως ποτέ άλλοτε! Δες το αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!


 

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)