Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Iris Cosmo Retro αισθητική με μια funky Πινελιά

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Iris Cosmo Retro αισθητική με μια funky Πινελιά

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Iris Cosmo : Retro αισθητική με μια funky Πινελιά

 

Το συγκεκριμένο μπικίνι δεν αποτελεί ένα ακόμη μπικίνι όπως τα γνώριζες. Τόσο η retro αισθητική του όσο και η εντυπωσιακές λεπτομέρειές του το καθιστούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» σου για την παραλία αυτό το καλοκαίρι; Και να είσαι σίγουρη, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Iris Cosmo ήρθε για να μείνει!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Iris Cosmo: Για εσένα που αγαπάς τις λεπτομέρειες

 

Είναι απόλυτα λογικό να αγαπάς κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να έχει το μαγιό σου. Γι’ αυτό και το διάλεξες άλλωστε! Γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους άλλους! Αλλά το γυναικείο μαγιό μπικίνι Iris Cosmo σου προσφέρει κάτι παραπάνω: το ρομαντισμό και το vintage στοιχείο μιας πιο ρομαντικής εποχής! Θες το απολαυστικό πουά του με τις λευκές βούλες που έρχονται σε μια γλυκιά αντίθεση με το σκούρο μπλε, θες οι μικρές κόκκινες λεπτομέρειες που ξεπροβάλλουν στο τοπ και το σλιπ, ίσως και τα μικρά γαλάζια κορδόνια στο πλάι...Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνά απαρατήρητο, σε καμία περίπτωση!

 

Στυλ που ξεπερνά τα συνηθισμένα

 

Σίγουρα θα συναντήσεις ελάχιστες στις παραλίες αυτό το καλοκαίρι με πουά γυναικεία μαγιό. Και σίγουρα θα είναι ακόμη λιγότερες αυτές που θα το απολαμβάνουν όλη μέρα χωρίς να κουράζει, με την άριστη εφαρμογή όπως το γυναικείο μαγιό μπικίνι Iris Cosmo! Πώς είμαστε τόσο σίγουροι; Είναι απλό! Επιλέξαμε δέσιμο στο λαιμό όπως και δέσιμο στο σλιπ! Αντίο κουραστικά κλιπς και πίεση στο στήθος και την πλάτη! Τώρα μπορείς να αυξομειώνεις το γυναικείο μαγιό μπικίνι Iris Cosmo όπως ακριβώς το θες, όποτε το θες, και με την ενίσχυση στο στήθος, απόλαυσε όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω σου κάθε στιγμή!

 

Αν ακόμη το σκέφτεσαι, κάνε μια βουτιά στα χρώματα από το γυναικείο μαγιό μπικίνι Iris Cosmo, λάτρεψε το παιχνιδιάρικο πουά του και παίξε με τα χρώματα και την άνεσή του! Δες το μόνο από το E-string.gr εδώ και απόλαυσε το καλοκαίρι με την πιο vintage διάθεση!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)