Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 846 Teddy – Sexy in black

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 846 Teddy – Sexy in black

 

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 846 Teddy – Sexy in black!

 

Φόρεσε το, απόλαυσε το, αγάπησε το! Το γυναικείο κορμάκι Obsessive 846 teddy, είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την έκφραση «έρωτας με την πρώτη ματιά» ! Με γραμμή που ξεπερνά τα κλασικά και συνηθισμένα, και στυλ που είναι χωρίς αμφιβολία, κάτι εντυπωσιακά μοναδικό, το γυναικείο κορμάκι Obsessive 846 teddy, θα μαγέψει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου, και μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία!

 

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 846 Teddy – Διαφορετικό από ότι έχεις φορέσει!

 

Μαύρη δαντέλα και σατέν συνθέτουν ένα συνδυασμό που σίγουρα έχεις ξαναδεί, αλλά σίγουρα δεν έχεις ξανατολμήσει σε αυτό το ύφος! Με γραμμή που αγκαλιάζει και αναδεικνύει ιδανικά το σώμα σου, η δαντέλα του θα δώσει ένα μοναδικό vintage ύφος στο στυλ σου, χωρίς να είναι επιτηδευμένο ή να ξεφεύγει από τα όρια! Το σατέν ύφασμα του, θα σου δώσει μια μοναδική αίσθηση εφαρμογής και άνεσης, ενώ παράλληλα αφήνει και μια ιδιαίτερη υφή στο σώμα και την αφή, που θα λατρέψει και ο σύντροφός σου!

 

Μαύρο, όπως λέμε διαχρονικό!

 

Δε θα πρέπει να παραλείψουμε βέβαια και το γεγονός πως το γυναικείο κορμάκι Obsessive 846 teddy έρχεται σε μαύρο χρώμα, ίσως στο πιο διαχρονικό & classy χρώμα στα γυναικεία εσώρουχά σου! Αυτό είναι μάλιστα που του προσδίδει και έναν επιπλέον αέρα μυστηρίου και ρομαντισμού, που σε συνδυασμό με το δαντελωτό τελείωμα του στο στήθος, είναι τόσο προκλητικό όσο θέλεις, χωρίς να μονοπωλεί το ενδιαφέρον! Οι ρυθμιζόμενες τιράντες του, αλλά και ο ρυθμιζόμενος καβάλος του, του δίνουν επίσης ένα μοναδικό ατού σε σύγκριση με άλλα γυναικεία κορμάκια, καθώς μπορείς πανεύκολα να το ρυθμίσεις όπου και όπως ακριβώς θες!

 

Τι περιμένεις λοιπόν για να κάνεις το γυναικείο κορμάκι Obsessive 846 teddy δικό σου και να απολαύσεις τόσο το σώμα σου όσο και τα εσώρουχά σου όπως ποτέ πριν; Δες το αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)