Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy – Chic, Fashionable & Sexy

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy – Chic, Fashionable & Sexy

 

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy – Chic, Fashionable & Sexy!

 

Ποια δε θα ήθελε ένα τέτοιο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα της; Σίγουρα καμιά! Όχι μόνο γιατί το Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy είναι μια επιλογή που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, αλλά και γιατί θα γίνει για εσένα ένα απόλυτο must have για το σπίτι, αλλά και για ένα τέλειο outfit όποτε εσύ το επιθυμήσεις!

 

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy – Black is definitely sexy!

 

Κανείς δε μπορεί να το αρνηθεί φυσικά, γι’ αυτό και θα κλέψει την καρδιά σας μια και καλή! Από την πολυτελή δαντέλα τους έως και τις ιδιαίτερες διαφάνειες του, το Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy ήρθε για να σας μαγέψει με το μυστηριώδες αλλά sexy ύφος του, την εντυπωσιακή και πολύ μαλακή υφή του, αλλά και το διακριτικό και ρομαντικό στυλ του! Η πολύ θηλυκή γραμμή του, αγκαλιάζει μοναδικά τις καμπύλες του με τρόπο που κολακεύει το σώμα και το look σου, αφήνοντας λίγα στη φαντασία! Το εντυπωσιακό τελείωμα του στο κάτω μέρος είναι αυτό που θα κάνει το Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy μια από τις κορυφαίες επιλογές σου, τόσο για τα ήρεμα και ρομαντικά βράδια στο σπίτι, όπως επίσης και για μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σου! Θα το απολαύσει, τόσο για την απαλή αίσθηση που θα αφήσει στην αφή του, αλλά και για τις διαφάνειες που αποκαλύπτουν ελάχιστα και αφήνουν πολύ περισσότερα στη φαντασία του! Όπως επίσης θα το απολαύσεις και εσύ, γιατί το Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy είναι ένα κομμάτι που μπορείς πάντα να απολαμβάνεις όλες τις ώρες της ημέρας, χάρη στην ξεχωριστή του άνεση, τις ρυθμιζόμενες τιράντες αλλά και τη μαλακή ενίσχυση τύπου βάτας στο στήθος, για να μη διαφανίζει η δαντέλα!

 

Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να απολαύσεις το καλύτερο και πιο sexy γυναικείο κορμάκι που φόρεσες ποτέ; Απόλαυσε το Γυναικείο Κορμάκι Obsessive 810 Teddy όπως ακριβώς το θες εσύ, και κάν΄ το δικό σου με ένα μόνο κλικ εδώ, αποκλειστικά στο E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)