Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο κορμάκι Obsessive B117 – Μια επιλογή, λίγο πιο προκλητική από τις άλλες

Γυναικείο κορμάκι Obsessive B117 – Μια επιλογή, λίγο πιο προκλητική από τις άλλες

 

Γυναικείο κορμάκι Obsessive B117 – Μια επιλογή, λίγο πιο προκλητική από τις άλλες

 

Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφερθεί στα γυναικεία κορμάκια, αλλά και το πώς μπορούν να μεταμορφώσουν και δημιουργήσουν ένα μοναδικό Look για εμάς, σύμφωνα με τα γούστα, τις ανάγκες και το σωματότυπό μας. Το γυναικείο κορμάκι Obsessive B117 όμως είναι αδιαμφισβήτητα το κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο, κάτι εξαιρετικά διαφορετικό από όσα είχες δοκιμάσει έως τώρα. Το γυναικείο κορμάκι Obsessive B117 είναι αυτό που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε ένα γυναικείο κορμάκι να αποτελέσει την πιο προκλητική επιλογή σου για όλες εκείνες τις πικάντικες στιγμές!

 

Γυναικείο κορμάκι Obsessive B117 – Πιο διχτυωτό από ποτέ

 

Εκεί λοιπόν είναι και η μεγάλη διαφορά, η μεγαλύτερη και πιο σημαντική από τα υπόλοιπα γυναικεία κορμάκια. Και όχι γιατί δε μπορούν να είναι sexy, αλλά γιατί δε μπορούν να είναι τόσο αφόρητα sexy όσο το γυναικείο κορμάκι Obsessive B117. Δημιουργήθηκε για να εξάπτει τόσο τη φαντασία όσο και τη λίμπιντο, και γι’ αυτό αφήνει μόνο ελάχιστα προς σκέψη. Η καθόλα ανοικτή προοπτική του, το εντυπωσιακό άνοιγμα στον καβάλο, αλλά και τα ιδιαίτερα κοψίματα του σε όλη την επιφάνειά του, είναι αυτά που θα μαγνητίσουν το βλέμμα του συντρόφου σου, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά και η εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής του, η άριστη εφαρμογή στο σώμα σου, και η μοναδική αίσθηση στο δέρμα σου, είναι κάτι που σίγουρα θα αγαπήσεις. Γιατί όταν θέλεις να είσαι και να αισθάνεσαι sexy, όταν θέλεις να βγάλεις από μέσα σου τον πιο προκλητικό εαυτό σου, η ποιότητα είναι κάτι που δε διαπραγματεύεσαι!

 

Το γυναικείο κορμάκι Obsessive B117 είναι ακριβώς αυτό: το πιο ποιοτικό, το πιο προκλητικό, το πιο εντυπωσιακό γυναικείο κορμάκι που θα μπορούσες να έχεις, με την πιο καυτή, πικάντικη διάθεση για τις πιο ιδιαίτερες νύχτες! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τώρα γίνεται δικό σου από το E-string.gr με ένα κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)