Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Eva Hollywood – Colors Everywhere

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Eva Hollywood – Colors Everywhere

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Eva Hollywood – Colors Everywhere!

 

Το καλύτερο λοιπόν για το καλοκαιράκι σου από το πιο δροσερό γυναικείο μαγιό μπικίνι Eva Hollywood, την παρέα ή το σύντροφό σου και ένα απολαυστικό κοκτέιλ στην παραλία; Πίστεψέ μας, τίποτα, και μπορούμε να το εγγυηθούμε! Όχι γιατί θα απολαύσεις το γυναικείο μαγιό μπικίνι Eva Hollywood όσο κανένα! Όχι γιατί θα γίνει το αγαπημένο σου απέναντι σε κάθε άλλο στη ντουλάπα σου! Αλλά γιατί συμβολίζει αυτό που σημαίνει για εμάς το καλοκαίρι: Ξεγνοιασιά, ζωηρά χρώματα και μια μοναδική χαλαρότητα και διάθεση για τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες!

 

Γυναικείο μαγιό μπικίνι Eva Hollywood: Τα χρώματα που ήθελες!

 

Το καλοκαίρι σου λοιπόν περιμένει να το υποδεχτείς με χρώμα και όχι άδικα! Και όχι οποιοδήποτε χρώμα! Ένα μοναδικό έντονο ροζ, σύμβολο της χαλαρής διάθεσης, του ρομαντισμού και παιχνιδιάρικου ύφους, έτοιμου να ανακαλύψει κάθε πτυχή του ήλιου! Και το ελαφρύ και ανοιχτό γαλανό, το χρώμα του ουρανού, που δέχεται τον ήλιο και αγκαλιάζει μοναδικά το ιδανικά μαυρισμένο δέρμα σου! Φυσικά όμως, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το μαύρο, το πιο κλασικό αλλά και διαχρονικό, απαραίτητο να δέσει όλο το σύνολο με εκλεπτυσμένο στυλ και άποψη!

 

Νιώσε άνετα από το πρωί έως το βράδυ

 

Όποια ώρα κι αν επιλέξεις να πας στην παραλία, διάλεξε το γυναικείο μαγιό μπικίνι Eva Hollywood! Ο λόγος δεν είναι τυχαίος: Δένει εύκολα πίσω από την πλάτη και τα πλάγια του σλιπ χωρίς να κουράζει! Ο σχεδιασμός του με δέσιμο πίσω από την πλάτη εγγυάται πως ακόμη και με μεγάλο μέγεθος cup θα είσαι άνετα χωρίς να νιώθεις βάρος όσες ώρες κι αν το φοράς! Μάλιστα, ήρθε η ώρα να τονίσεις τα δυνατά «σημεία» σου χωρίς να υπερβάλεις με την ενίσχυσή του που προσφέρει ένα γεμάτο όμορφο σχήμα στο στήθος σου, ειδικά με το σχεδιασμό «δάκρυ» και τις μικρές αλλά εντυπωσιακές λεπτομέρειές του!

 

Νιώσε sexy λοιπόν, νιώσε όμορφη, νιώσε μοναδική για ακόμη μια φορά με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα στο γυναικείο μαγιό μπικίνι Eva Hollywood! Δες το, φόρεσε το, λάτρεψε το μόνο εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)