Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll Dkaren Ofelia – Romantic but sexy

Γυναικείο Babydoll Dkaren Ofelia – Romantic but sexy

 

Γυναικείο Babydoll Dkaren Ofelia – Romantic but sexy!

 

Απολαυστικά ρομαντικό, ιδιαίτερα sexy, ξεχωριστά μοναδικό! Το γυναικείο Babydoll DKaren Ofelia είναι το επόμενο γυναικείο babydoll που θα αγοράσεις και για πολύ καλό λόγο: Καταφέρνει να παντρέψει το στυλ με την άνεση, την ποιότητα με τη θηλυκότητα, και το sexy προφίλ του με το ρομαντισμό, ενώ παραμένει ένα μοναδικό κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα που σέβεται τα χρώματα και την αισθητική, χωρίς να ξεπερνά τα όρια του προκλητικού!

 

Γυναικείο Babydoll Dkaren Ofelia – Trust the red!

 

Ακόμη κι αν το κόκκινο δεν είναι η πρώτη σου επιλογή, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις! Με μια σατέν οπτική και αίσθηση που ξεπερνά την άνεση και την υφή των συνηθισμένων babydoll, το γυναικείο Babydoll DKaren Ofelia ήρθε να κάνει την πιο ευχάριστη αλλαγή στο στυλ και τη γκαρνταρόμπα σου! Κόκκινο και μαύρο λοιπόν συνδυάζονται μοναδικά, με εξαιρετικές επιλογές και τοποθετήσεις, εναλλάσσοντας το σατέν με τη δαντέλα και το ρομαντικό με το sexy στοιχείο, σε ένα σύνολο που δεν περνά ποτέ απαρατήρητο! Το βαθύ ντεκολτέ σε συνδυασμό με τη μαύρη πολυτελή δαντέλα δίνουν ένα ξεχωριστό ύφος στο σημείο του μπούστου, τονίζοντας τις καμπύλες σου, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στον chic χαρακτήρα του babydoll. Ταυτόχρονα, το μήκος του που φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο, το κάνει την καλύτερη επιλογή για ένα χαλαρό και άνετο look στο σπίτι μετά τη δουλειά, με τον ελαφρύ και αέρινο χαρακτήρα του, για χαλαρές νύχτες στο σπίτι! Τέλος, με την ανοιχτή του πλάτη και τις ελαφριές και άνετες τιράντες του, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για κάτι sexy για το σύντροφό σου, και απόλυτα άνετο για ‘σένα!

 

Τώρα πλέον δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μη χαλαρώνεις μετά τη δουλειά με στυλ! Τόλμησε το κόκκινο, εμπιστεύσου το μαύρο, αγάπησε το sexy μαζί με το ρομαντικό, και το γυναικείο Babydoll DKaren Ofelia θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι πριν καν το καταλάβεις!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)