Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll Obsessive Tulia – Ένα sexy & ρομαντικό νεγκλιζέ που θα αγαπήσεις

Γυναικείο Babydoll Obsessive Tulia – Ένα sexy & ρομαντικό νεγκλιζέ που θα αγαπήσεις

 

Γυναικείο Babydoll Obsessive Tulia – Ένα sexy & ρομαντικό νεγκλιζέ που θα αγαπήσεις!

 

Νυχτικό ή νεγκλιζέ; Γιατί όχι και τα δύο με στυλ που θα ξεχωρίσει; Η Obsessive σου δίνει για ακόμη μια φορά τη λύση με το Babydoll Obsessive Tulia! Ένα νεγκλιζέ που ξεφεύγει από καθετί συνηθισμένο, με χρώματα, παιχνιδιάρικες υφές και εντυπωσιακό look, πέρα από καθετί βαρετό και ανιαρό! Είτε το επιλέξεις για ένα ιδιαίτερο βράδυ, είτε για μια καθημερινή νύχτα, είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσεις τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου!

 

Obsessive Tulia: Το νεγκλιζέ που δε μοιάζει με κανένα άλλο!

 

Κάθε επιλογή σου είναι διαφορετική, όπως και η διάθεσή σου δεν είναι η ίδια κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Θες το κάτι διαφορετικό, επιζητάς το κάτι πιο ιδιαίτερο, αγαπάς ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, με τον εαυτό σου και το σώμα σου. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που θα αγαπήσεις και το Tulia. Μια ανάλαφρη, δροσερή και απολαυστική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου, που θα κάνει τη διαφορά στα βράδια σου, αλλά και σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή που θα επιλέξεις! Η ιδιαίτερη υφή του, η διαφάνεια αλλά και οι μοναδικές εναλλαγές χρωμάτων είναι αυτές που το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά άλλα! Ένα νεγκλιζέ συνάμα ρομαντικό αλλά και sexy, που θα κολακεύσει τις καμπύλες σας με στυλ αλλά και άποψη, ειδικά σε συνδυασμό με το μαύρο διάφανο στρινγκ του! Αισθησιακή δαντέλα, από μαύρο και φούξια χρώμα, ενώνονται ιδανικά με τη διαφάνεια στο υπόλοιπο μέρος του, και σε πάντρεμα με το άνοιγμα στην πλάτη και το κούμπωμα πίσω, δημιουργείται ένα εντυπωσιακό σύνολο, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα!

 

Εντυπωσιάστε, κλέψτε τις εντυπώσεις και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα sexy, ρομαντική, προκλητική ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε με το τέλειο νεγκλιζέ από την Obsessive! Απολαύστε το, φορέστε το, συνδυάστε το, και ζήστε στιγμές που δε θα ξεχάσετε ποτέ! Κάν’ το δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)