Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll Annais Essie – Το καυτό κόκκινο, πιο sexy από ποτέ

Γυναικείο Babydoll Annais Essie – Το καυτό κόκκινο, πιο sexy από ποτέ

 

Γυναικείο Babydoll Annais Essie – Το καυτό κόκκινο, πιο sexy από ποτέ!

 

Αναρωτιέστε γιατί το κόκκινο χρώμα είναι συνυφασμένο με το πάθος, τον ενθουσιασμό, και τα sexy εσώρουχα; Το Γυναικείο Babydoll Annais Essie ήρθε για να διαλύσει κάθε αμφιβολία και δίλημμά σας με τον πιο απολαυστικό, τον πιο ερωτικό αλλά και τον πιο sexy τρόπο, και μάλιστα με την ποιότητα και την εγγύηση της Annais Apparel!

 

Γυναικείο Babydoll Annais Essie – Ένας εντυπωσιακός τρόπος να απολαύσεις τις νύχτες σου

 

Φυσικά, το Γυναικείο Babydoll Annais Essie είναι ένα ακόμη babydoll θα πείτε. Ε λοιπόν, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Μπορεί το Γυναικείο Babydoll Annais Essie να είναι ένα κόκκινο babydoll, μπορεί οι γραμμές του να είναι απαλές και ιδανικές, μπορεί επίσης να θεωρείς πως ίσως δε σου είναι και απαραίτητο. Είναι σίγουρο όμως πως θα αλλάξεις γνώμη τη στιγμή που θα το αφήσεις να αγγίξει απαλά το δέρμα σου, με την εντυπωσιακή και ταυτόχρονα απαλή υφή του. Είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση με το βαθύ V ντεκολτέ και την δαντελένια φάσα κάτω από το στήθος που θα σου χαρίσει ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο look και ένα τέλειο σχήμα στο μπούστο σου. Όπως επίσης είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις την ξεχωριστή άνεση αλλά και την αέρινη υφή του και το κόψιμό του, που θα φωτίσουν ιδανικά κάθε σου εμφάνιση με στθλ που ξεχωρίζει αλλά και τον μοναδικό συνδυασμό του με το ασορτί στριγνκ της Annais Apparel που κάνει το Γυναικείο Babydoll Annais Essie μια ολοκληρωμένη λύση και επιλογή, ακόμη και για τις πιο ιδιαίτερες νύχτες σου!

 

Αν ακόμη το σκέφτεσαι, μια δοκιμή σίγουρα θα σε πείσει. Κι αν πάλι θέλεις ένα babydoll Που θα κάνει τη διαφορά ακόμη και στα πιο sexy εσώρουχά σου, τότε το Γυναικείο Babydoll Annais Essie είναι η λύση! Απόλαυσε το αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)