Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll Obsessive 853 – Πολυτέλεια πέρα από τα συνηθισμένα

Γυναικείο Babydoll Obsessive 853 – Πολυτέλεια πέρα από τα συνηθισμένα

 

Γυναικείο Babydoll Obsessive 853 – Πολυτέλεια πέρα από τα συνηθισμένα!

 

Ξέρουμε πως αγαπάς το ξεχωριστό, το εντυπωσιακό, το μοναδικό, αλλά και ταυτόχρονα, απόλυτα θηλυκό! Πώς λοιπόν θα μπορούσες να μην αγαπήσεις και το γυναικείο babydoll Obsessive 853, που είναι όλα όσα ζητάς κι ακόμα παραπάνω σε ένα σύνολο που ξεπερνά κάθε προσδοκία σου; Φυσικά και δε θα μπορούσες, γι’ αυτό και σου δίνουμε μερικούς ακόμη λόγους για να το απολαμβάνεις σε κάθε ευκαιρία!

 

Γυναικείο Babydoll Obsessive 853 – Όλα όσα έψαχνες

 

Η δαντέλα είναι αδιαμφισβήτα ένα από τα πιο δυνατά σημεία στο γυναικείο Babydoll 853, και σίγουρα θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο; Γιατί; Γιατί συνδυάζει περίτεχνα τη ρομαντικότητα με τη θηλυκότητα, και την πολυτέλεια, με την προκλητικότητα! Το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με τη δαντέλα υπήρξε ανέκαθεν μια από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές στα γυναικεία εσώρουχα, όχι μόνο για τις εντυπωσιακές επιλογές που προσφέρει, αλλά και γιατί είναι ιδιαιτέρως αγαπητό και στο ανδρικό κοινό! Πόσο μάλλον όταν υποστηρίζεται και από την άκρως sexy διαφάνεια, αλλά και το λεπτό ύφασμα του, που θα αφήσει μια μεταξένια αίσθηση στο δέρμα σου, καθώς θα αγκαλιάζει ιδανικά τις καμπύλες σου! Αλλά μην νομίζετε πως πρόκειται για ένα απλό γυναικείο babydoll. Το γυναικείο babydoll Obsessive 853 είναι κάτι μοναδικό, και αυτό φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Σε συνδυασμό με το ασορτί στρινγκ του, αλλά και τη διακριτική αλλά και παράλληλα ευχάριστη έκπληξη με ενίσχυση στο στήθος και τις ρυθμιζόμενες τιράντες, θα προσθέσει τον απαραίτητο όγκο όπου χρειάζεται, αλλά και θα προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες και τις καμπύλες σου, για να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή!

 

Εάν πάντα προτιμάς να νιώθεις αλλά και να είσαι αξιολάτρευτη, θηλυκή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, τότε η επιλογή σου είναι το γυναικείο babydoll Obsessive 853! Απόκτησε το αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)