Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Κορμάκια Η πιο sexy, ρομαντική και προκλητική στιγμή της ημέρας σου

Γυναικεία Κορμάκια Η πιο sexy, ρομαντική και προκλητική στιγμή της ημέρας σου

 

Γυναικεία Κορμάκια: Η πιο sexy, ρομαντική και προκλητική στιγμή της ημέρας σου

 

Είναι sexy, γιατί μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις sexy και όμορφη χωρίς κανένα άλλο κομμάτι. Είναι ρομαντικά γιατί μπορείς να απολαύσεις το πιο vintage, retro και μοναδικό στυλ με το δικό σου προσωπικό ύφος. Και είναι προκλητικά, γιατί μπορούν να βγάλουν τον πιο ερωτικό εαυτό σου χωρίς καν να το σκεφτείς, με μία μόνο κίνηση! Είναι τα γυναικεία κορμάκια που θα αγαπήσεις και δε θα χορταίνεις να φοράς!

 

Γυναικεία κορμάκια και sexy διάθεση: Όσο πιο μοναδικά, τόσο πιο καλά

 

Μα φυσικά, όλα τα γυναικεία κορμάκια δε θα είχαν σημασία αν δεν ανταποκρίνονταν πλήρως στο χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητές σου! Το παν είναι να είσαι ο εαυτός σου, και μόνο έτσι θα αισθανθείς πιο sexy από ποτέ! Φυσικά, σε αυτό θα βοηθήσουν και τα εντυπωσιακά χρώματα στα γυναικεία κορμάκια σου αλλά και το εντυπωσιακό τους design! Από μαύρο έως κόκκινο και από μπλε έως και λευκό, τα γυναικεία κορμάκια είναι το απόλυτο must για τις πιο sexy στιγμές κάθε γυναίκας. Αν δε, βάλεις στην εξίσωση και τις πρωτοποριακές υφές με δαντέλα, διαφάνειες, διακοσμητικά στοιχεία και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό! Τόλμησε το απόλυτο μαύρο, με συντηρητικές και κλασσικές γραμμές ή το κόκκινο της φωτιάς με περίτεχνα δεσίματα και διαφάνειες που κόβουν την ανάσα του συντρόφου σου σε κάθε ευκαιρία! Κι αν ακόμη είσαι αναποφάσιστη, σκέψου το ξανά: οι κορυφαίοι κατασκευαστές σε γυναικεία κορμάκια όπως η Obsessive, η Passion, η Let’s Duck , η Dkaren, η Anais, η Chilirose και πολλές ακόμη προτείνουν γυναικεία κορμάκια με στυλ που δε θα συναντήσεις πουθενά αλλού και εγγυημένα αποτελέσματα για την παράσταση που θα κλέψεις!

 

Δώσε στη νύχτα σου τον καλύτερο σύμμαχο και στο στυλ σου τις πιο sexy επιλογές για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου! Βρες τα γυναικεία κορμάκια που θα αγαπήσεις αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)