Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Κορμάκια Άνεση, Στυλ και sexy διάθεση

Γυναικεία Κορμάκια Άνεση, Στυλ και sexy διάθεση

 

Γυναικεία Κορμάκια: Άνεση, Στυλ και sexy διάθεση!

 

Ποια από εμάς δεν τα αγαπά; Σίγουρα όλες μας έχουμε γυναικεία κορμάκια στο συρτάρι μας και ο λόγος είναι προφανής. Συνδυάζουν σε ένα κομμάτι την άνεση, το στυλ αλλά και τη sexy διάθεση που μπορείς να έχεις και θέλεις να έχεις σε όλες τις περιστάσεις της ημέρας σου! Από το πρωί που ξυπνάς ή το βράδυ που ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου έως και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σου!

 

Η άνεση που ψάχνεις βρίσκεται στα γυναικεία κορμάκια σου

 

Φυσικά, αυτό το γνωρίζεις ήδη. Γιατί αλλιώς δε θα τα επέλεγες όταν ήθελες κάτι που θα μπορείς να φοράς άνετα μέσα από τα jeans σου και να είσαι πιο cool από ποτέ. Δε θα τα επέλεγες για να συμπληρώσεις ένα outfit χωρίς να χρειάζεσαι περιττά γυναικεία εσώρουχα. Όπως επίσης να στηρίξουν το πλούσιο μπούστο σου χωρίς να έχεις την αίσθηση ότι στενεύεσαι, είσαι άβολα ή φοράς λάθος νούμερο.

 

Φυσικά, επιλέγεις στυλ

 

Και είναι απόλυτα λογικό, είναι η πρώτη επιλογή σου. Τα γυναικεία κορμάκια δημιουργήθηκαν γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό. Να μπορείς να συνδυάσεις όλα όσα θες με στυλ, που θα αρέσει όχι μόνο σε εσένα, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σε δει. Ναι, καλά κατάλαβες. Τώρα μπορείς να έχεις τις πιο sexy επιλογές σου, με την άνεση που αγαπάς. Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ. Θες να αγκαλιάζεις το σώμα σου με μοναδικά χρώματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά; Θες ένα look που θα κόψει την ανάσα στο σύντροφό σου και θα σου χαρίσει μια νύχτα που θα θυμάσαι για πολύ καιρό; Ή θες κάτι απόλυτα απλό που θα σε συντροφεύει από το πρωί που ξυπνάς μέχρι την ώρα που κοιμάσαι με μια άνεση και αίσθηση απαλότητας που δε θες να αποχωριστείς; Ότι κι αν θες, θα το βρεις στα γυναικεία κορμάκια από το E-string.gr!

 

Μην περιμένεις λοιπόν! Κάνε τώρα κλικ εδώ και βρες ποιο είναι το στυλ, το χρώμα, η διάθεση ή το σχέδιο που σε αντιπροσωπεύει! Δες τα γυναικεία κορμάκια που θα αγαπήσεις εσύ, και όποιος άλλος επιλέγεις να τα δει! Πού αλλού; Μα φυσικά στο E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)