Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Εσώρουχα Online - Ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός για να βρεις τα δικά σου

Γυναικεία Εσώρουχα Online - Ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός για να βρεις τα δικά σου

 

Γυναικεία Εσώρουχα Online - Ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός για να βρεις τα δικά σου

Ψάχνεις να βρεις ποιο είναι το ιδανικό εσώρουχο για τον σωματότυπό σου; Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν για το τέλειο σουτιέν, που θα αναδεικνύει το μπούστο τους με τον καλύτερο τρόπο! Ξεχνούν όμως να ψάξουν για το τέλειο κάτω εσώρουχο! Πώς όμως θα βρεις αυτό που σου αρέσει και σου ταιριάζει καλύτερα, για κάθε στιγμή της ημέρας σου, αλλά φυσικά και κάθε περίσταση, ιδιαίτερη ή μη; Και μην ξεχνάμε πως τα λάθος εσώρουχα μπορούν να σου καταστρέψουν την μέρα!

 

Ποιες είναι οι επιλογές σου;

 

  1. Γυναικεία Μποξεράκια

Τα γυναικεία μποξεράκια είναι ένα εσώρουχο που λατρεύουν όλες οι γυναίκες. Απίστευτα βολικά, άνετα και πολύ σέξι στα αντρικά μάτια, μπορούν να σου χαρίσουν αυτή την αβίαστη σεξουαλικότητα που θέλεις να βγάλεις προς τα έξω. Αν επιλέξεις μποξεράκια και χαρίσεις στο στυλ σου ποικιλία σε όμορφα σχέδια και χρώματα, θα απολαύσεις το πόσο τέλεια εφαρμόζουν και αναδεικνύουν το σώμα σου!
 

  1. Στρινγκ Εσώρουχα

Τα γυναικεία στρινγκ εσώρουχα είναι η πιο hot επιλογή underwear για κάθε γυναίκα που αγαπά να περιποιείται τον εαυτό της. Στο e-string θα βρεις sexy στριγκάκια με κορδόνι, πέρλα και micro-string σε πολλά χρώματα και υφές, που θα ανεβάσουν την λιμπίντο στο κόκκινο! Επίσης θα ανακαλύψεις σέξι στρινγκ με τρύπα στον καβάλο (crotchless) σε κλασικό μαύρο, φλογερό κόκκινο και ρομαντικό λευκό!
 

  1. Σλιπ και Brazil Εσώρουχα

Τα μπραζίλ (brazil) εσώρουχα και τα γυναικεία σλιπ είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να είσαι άνετη και θηλυκή, αναδεικνύοντας παράλληλα την σιλουέτα σου! Σέξυ, άκρως θηλυκά και παιχνιδιάρικα, τα μπραζίλιαν γυναικεία εσώρουχα μπορούν να ξυπνήσουν τις φαντασιώσεις και να σου χαρίσουν μια μοναδική αίσθηση θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης!
 

  1. Σετ Εσωρούχων

Τα Σετ εσωρούχων συνδυάζουν ιδανικά την πολυτέλεια και τον ερωτισμό! Απόκτησε sexy σετ γυναικείων εσωρούχων που θα ξετρελάνουν τον σύντροφό σου και θα σας χαρίσουν φλογερές νύχτες! Αν ψάξεις και λίγο παραπάνω, θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα γυναικεία εσώρουχα που ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σου, μέσα από μια γκάμα επιλογών σε πολλά χρώματα όπως λευκά, μαύρα, κόκκινα, αλλά και ιδιαίτερα μωβ, ροζ, μπεζ, μπλε και λεοπάρ. Η συλλογή μας περιλαμβάνει διάφορα σετ εσωρούχων όπως σουτιέν και στρινγκ ή boxer, φλογερές ζαρτιέρες, αλλά και σετ με sexy τοπ. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναδείξουν τις καμπύλες σου και θα αγκαλιάσουν με μοναδικό τρόπο το σώμα σου, δείχνοντάς το πιο ακαταμάχητο από ποτέ!

 

Επέλεξε τα αγαπημένα σου κομμάτια από την ακαταμάχητη και μοναδική συλλογή μας και καν΄τα δικά σου! Βρες όλα αυτά που ζητάς στις πιο χαμηλές τιμές και πάντα με την εγγύηση του E-string.gr για κορυφαία ποιότητα, αλλά και στυλ που θα λατρέψεις! Τώρα με ένα κλικ στην πόρτα σου και άμεση αποστολή για… σέξυ νύχτες που δε θα θες να ξεχάσεις ποτέ!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)