Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Plus Size Babydoll – ένας τρόπος να αγαπήσεις το στυλ σου

Γυναικεία Plus Size Babydoll – ένας τρόπος να αγαπήσεις το στυλ σου

 

Γυναικεία Plus Size Babydoll – ένας τρόπος να αγαπήσεις το στυλ σου!

 

Και γιατί να μην το κάνεις με τον πιο sexy & stylish τρόπο; Ρητορική η ερώτηση φυσικά, καθώς η απάντηση είναι δεδομένη. Θες πάντα να έχεις το καλύτερο, και φυσικά αξίζεις να το έχεις. Γι΄αυτό κι εμείς επιλέξαμε για εσένα τα πιο sexy γυναικεία plus size babydoll για να μπορείς να απολαμβάνεις πάντοτε το άψογο look σου, χωρίς να θυσιάζεις ούτε για μια στιγμή τη μοναδική προσωπικότητά σου!

 

Γυναικεία Plus Size Babydoll – Η τέλεια λύση, με χρώμα ή χωρίς

 

Φυσικά, το χρώμα δε θα μπορούσε ποτέ να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου, τι γίνεται όμως για εσένα που προτιμάς το κάτι πιο κλασικό, το κάτι πιο απαλό σε ύφος και υφή; Κανένα πρόβλημα, μιας και η νέα μας συλλογή σε γυναικεία plus size babydoll είναι κάτι παραπάνω από...εντυπωσιακή! Μήπως προτιμάς τη δαντέλα; Τότε είμαστε σίγουροι πως τα νέα γυναικεία plus size babydoll της Anais Apparel θα είναι το τέλειο δώρο για το σώμα και τη θηλυκότητά σου! Η διαφάνεια και η δαντέλα είναι τα σημεία υπεροχής, ενώ το κόκκινο και το μαύρο χρώμα δένουν ιδανικά με τη sexy γραμμή τους, για να σου χαρίσουν τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σου! Μήπως προτιμάς κάτι πιο καθημερινό για το σπίτι , για να είσαι πάντα άνετη και χαλαρή, τα βράδια που γυρνάς από τη δουλειά; Τότε η σειρά της Hamana θα σε καταπλήξει με τη μοναδική ποιότητά της, την εξαιρετική υφή της, αλλά και τη μοναδική γραμμή που αγκαλιάζει γλυκά και αρμονικά κάθε καμπύλη σου! Και πάντα με τη ρομαντικότητα και την ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζει όλα τα γυναικεία plus size babydoll της Hamana!

 

Αν ακόμη το σκέφτεσαι, ρίξε μια ματιά! Βρες το χρώμα και το στυλ σου, ταίριαξε το στο μυαλό σου, και απόλαυσε το στα πιο όμορφα βράδια σου με το σύντροφό σου! Γιατί τα γυναικεία plus size babydoll είναι τα γυναικεία εσώρουχα που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)