Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πώς να διαλέξεις γάντια, καλσόν και κάλτσες για κάθε περίσταση

Γάντια Κάλτσες Καλσόν

 

Sexy Αξεσουάρ: Πώς να διαλέξεις γάντια, καλσόν και κάλτσες για κάθε περίσταση

 

Σίγουρα δεν προτιμάς sexy αξεσουάρ για το καθημερινό σου ντύσιμο και outfit. Και με το δίκιο σου. Εκτός του ότι απευθύνονται σε ειδικές περιπτώσεις (και όχι μόνο) σίγουρα δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι και απαραίτητα για να διατηρείς τη σπίθα στην ερωτική σου ζωή! Πάμε να δούμε μαζί πώς θα διαλέξεις και ποια για να είσαι πάντα τέλεια, και να τον κάνεις να τρελαθεί!

 

Sexy αξεσουάρ: Κάλτσες

 

Ψηλές, λίγο πιο χαμηλές ή και χαμηλές, λίγο έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει πρώτα από όλα το στυλ σου και όλα αυτά που θες να βγάλεις προς τα έξω , ή όχι. Γι’ αυτό και θα πρέπει αν δημιουργήσεις ένα κλίμα μυστηρίου, να δημιουργήσεις στο σύντροφό και στη φαντασία του όλα αυτά που θέλει να δει, αλλά χωρίς να τα βλέπει. Επέλεξε λοιπόν ψηλές κάλτσες, ιδανικά μέσα από τη φούστα σου, και άσε τα υπόλοιπα στη φαντασία του!

 

Γάντια

 

Η αφή είναι μια από τις πιο κυρίαρχες αισθήσεις μας! Γιατί να μην την εκμεταλλευτείς λοιπόν; Δώσε στις δικές σου αισθήσεις και στις δικές του επίσης ένα μοναδικό άγγιγμα! Σατέν, με δαντέλα ή χωρίς, τα γάντια είναι εκείνα τα sexy αξεσουάρ που ποτέ δεν πίστευες πως θα είχες, αλλά μιας και τα εντάξεις στη ζωή σου, δε θα θες να τα αποχωριστείς!

 

Καλσόν

 

Πολύ κοντά στις κάλτσες, αλλά με μια βασική λεπτομέρεια: Πολλές φορές ίσως δε χρειαστεί να το βγάλεις καθόλου! Με ειδικό άνοιγμα στον καβάλο, είναι το πλέον ειδικό για πικάντικες νύχτες! Επίσης, λόγω σχεδιασμού, δε χρειάζεται ζαρτιέρες για να στηρίζεται! Εσύ αρκεί να το συνδυάσεις σωστά για τα τέλεια αποτελέσματα!

 

Feel Sexy, Dress Sexy, Be Sexy! Βάλε τα sexy αξεσουάρ στη γκαρνταρόμπα και την καθημερινότητά σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! Κάνε τους συνδυασμούς που ποτέ δεν πίστευες και απόλαυσε τα αποτελέσματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να έχεις! Δες τα όλα αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)