Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων - ALEXIS ΚΟΚΚΙΝΟ SFL1917-RED

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΕΤ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ - ALEXIS ΚΟΚΚΙΝΟ SFL1917-RED

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΕΤ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ - ALEXIS ΚΟΚΚΙΝΟ SFL1917-RED

Το πιο καυτό κόκκινο εσώρουχο είναι εδώ για να ανάψει φωτιές στη ρουτίνα και κάθε νύχτα που φαντάζει βαρετή και συνηθισμένη! Γοήτευσε τον σύντροφο σου με το sexy σετ εσωρούχων Alexis Red & προετοιμάσου για μια αξέχαστη & απόλυτα hot βραδιά, όλες εκείνες τις κρύες νύχτες του χειμώνα, που αναζητάς το κάτι παραπάνω από την καθημερινότητά σου!

Φαντάσου το εξής σκηνικό:
Άλλη μια κρύα νύχτα του χειμώνα είναι γεγονός, και το μόνο που δε θες, είναι να να περάσεις άλλο ένα απλό & βαρετό βράδυ στο σπίτι. Θέλεις να ξανανιώσεις ζωντανή και να αισθανθείς σέξι όσο ποτέ! Θες να προκαλέσεις τον σύντροφο σου χωρίς αυτός να το περιμένει! Θες να διατηρήσεις την σπίθα που υπήρχε στην αρχή, όπου ο ένας δεν χόρταινε τον άλλο!

Έχεις ήδη οργανώσει την νύχτα στο μυαλό σου και έχεις ήδη στα χέρια σου το σέξι κόκκινο σετ εσωρούχων Alexis! Ξεκινάς να δημιουργείς την τέλεια ατμόσφαιρα με κεριά, μουσική ή ότι άλλο θεωρείς πως θα ταίριαζε στη σέξι βραδιά σου!

Το sexy σετ εσωρούχων Alexis!

Και την σωστή στιγμή εμφανίζεσαι εσύ με το κόκκινο δαντελωτό & διάφανο σετ Alexis! Δεν το αποκαλύπτεις από την αρχή, αλλά σιγά σιγά λύνεις το σατέν babydoll σου για να αποκαλύψεις το πιο καυτό σετ εσωρούχων σου! Αυτή η αναμονή απλά μεγαλώνει την επιθυμία, ενώ δίνεις την ευκαιρία στον σύντροφο σου να ευχαριστηθεί το σώμα σου σε ένα απόλυτα εντυπωσιακό “πακέτο”! Μερικές φορές δεν χρειάζεται να μιλήσεις για να καταλάβει ο άλλος τι θες... Το σετ εσωρούχων Alexis σου δίνει την δυνατότητα να δείξεις στον σύντροφο σου πόσο σέξι αισθάνεσαι αλλά και πως θες να περάσεις το υπόλοιπο βράδυ σας, χωρίς καν να συλλαβίσεις ούτε μια λέξη! Άσε το εσώρουχο και τις κινήσεις σου να μιλήσουν για σένα! Και σίγουρα το βράδυ αυτό θα μείνει αξέχαστο και στους δυο σας!

Μην ξεχνάς πως τα εσώρουχα δεν είναι μόνο απαραίτητα για τις γυναίκες, αλλά και τους συντρόφους τους! Νιώσε την αυτοπεποίθηση σου να εκτοξεύεται και μάγεψε όποιον σε δει με αυτό το άκρως ερωτικό σετ εσωρούχων!

Ανακάλυψε όλες τις νέες παραλαβές μας σε γυναικεία εσώρουχα και ξετρέλανε όποιον βάλεις στο μάτι, πιο εύκολα από ποτέ! Μην ξεχνάς πως το σετ εσωρούχων έρχεται στον χώρο σου διακριτικά, σε πολυτελή συσκευασία ώστε να μπορείς εύκολα να το κάνεις και δώρο! Μπες στο www.e-string.gr και βρες το κατάλληλο εσώρουχο για σένα ή για τη σύντροφό σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)