Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Εσώρουχα Passion – Η επιλογή που πάντα έψαχνες

Γυναικεία Εσώρουχα Passion – Η επιλογή που πάντα έψαχνες

 

Γυναικεία Εσώρουχα Passion – Η επιλογή που πάντα έψαχνες!

 

Sexy, αφόρητα προκλητικά και αθεράπευτα αισθησιακά! Τολμηρά όσο λίγοι αντέχουν και εντυπωσιακά όσο λίγες θα τολμούσαν! Τα γυναικεία εσώρουχα Passion θα γίνουν κάλλιστα η αγαπημένη σου επιλογή, εσένα που αναζητάς μόνο το καλύτερο ποιοτικά και αυστηρά τα πιο sexy και τολμηρά γυναικεία εσώρουχα που είχες ποτέ! Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα γυναικεία εσώρουχα Passion τόσο μοναδικά;

 

Γυναικεία Εσώρουχα Passion – Καιρός να τα τολμήσεις!

 

Θέλεις πάθος; Θέλεις χρώμα; Θέλεις αισθησιασμό και στυλ που συναρπάζει; Τότε τα γυναικεία εσώρουχα Passion είναι και θα πρέπει να είναι η κυρίαρχη επιλογή σου χωρίς δεύτερη σκέψη! Το χρώμα φυσικά είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας! Είτε είσαι οπαδός του μαύρου, είτε αγαπάς το κόκκινο, είτε θες ένα συνδυασμό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και βαρετά, τα γυναικεία εσώρουχα Passion είναι σίγουρα μια επιλογή που δε θα σε αφήσει ποτέ δυσαρεστημένη! Θες κορσέδες, σετ γυναικεία εσώρουχα ή babydoll & κορμάκια; Τα γυναικεία εσώρουχα Passion έχουν φροντίσει ώστε να είσαι πάντοτε η πιο sexy πλευρά του εαυτού σου, με τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο! Η τεράστια ποικιλία τους και οι μοναδικές επιλογές τους σε γυναικεία εσώρουχα παντός τύπου και για κάθε στυλ είναι και αυτά που έχουν φέρει τα γυναικεία εσώρουχα Passion στην κορυφή των προτιμήσεών σας! Μήπως όμως δεν ξέρεις ποια γυναικεία εσώρουχα σου ταιριάζουν και ποια είναι αυτά που σε καλύπτουν για μια πιο ιδιαίτερη στιγμή σου; Κι εδώ τα γυναικεία εσώρουχα Passion έχουν τη λύση με τη νέα Collection για τον φετινό χειμώνα, που θα δώσει τη λύση ακόμη και στις πιο απαιτητικές με νέες επιλογές και προτάσεις με χρώμα, στυλ και χαρκατήρα που θα καταπλήξουν εσένα και το σύντροφό σου!

 

Ανακάλυψε κι εσύ λοιπόν τα γυναικεία εσώρουχα Passion και κάνε τα δικά σου για ένα στυλ που θα συναρπάσει αποκλειστικά από το E-string.gr! Δες όλη τη νέα Collection της Passion και βρες αυτό που σε εκφράζει με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)