Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ανεβάστε τον Θερμοκρασία Με το Σέξι Σετ Rosenty απο την αγαπημένη μας Obsessive !

Set Εσώρουχα Obsessive Rosenty 2pcs

Ανεβάστε τον Θερμοκρασία Με το Σέξι Σετ Rosenty από την αγαπημένη μας Obsessive !

 

Καυτό, σέξι, και απόλυτα ακαταμάχητο! Το σετ Rosenty από την Obsessive είναι εδώ για να σας κάνει να νιώσετε ακόμη πιο σέξι και πιο απολαυστική από ποτέ. Εάν θέλετε να απογειώσετε τη σχέση σας και να κλέψετε τις εντυπώσεις, αυτό το μαύρο και μωβ σετ εσωρούχων είναι η ιδανική επιλογή.

Είναι μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάθους που μπορεί να αναβαθμίσει τη σχέση σας σε νέα επίπεδα. Είναι το τέλειο δώρο για κάθε ειδική στιγμή στη ζωή σας.

Αν έχετε επέτειο, αυτό το σετ εσωρούχων είναι η ευκαιρία να γιορτάσετε την αγάπη και τη σχέση σας με έναν τρόπο παιχνιδιάρικο και απολαυστικό. Για τα γενέθλια, αποτελεί την ιδανική στιγμή να γίνετε εσείς το πιο τολμηρό δώρο!

Αλλά κυρίως, αυτό το σετ είναι το τέλειο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο. Είναι η ημέρα του έρωτα, και το Rosenty Σετ από την Obsessive θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα πάθους και έρωτα που θα σας κρατήσει ανάλαφρους και ερωτευμένους.

Το σετ αυτό είναι περισσότερο από ένα απλό δώρο. Είναι η υπόσχεση μίας αξέχαστης βραδιάς, η υπόσχεση της αγάπης που μοιράζεστε, και του πάθους που και οι δύο ανυπομονείτε να ζήσετε μαζί.

Το σουτιέν αποτελείται από μαύρο πλέγμα με μωβ λεπτομέρειες, προσθέτοντας μια πραγματικά σέξι πινελιά. Με ρυθμιζόμενες τιράντες και ρυθμιζόμενο κούμπωμα στο πίσω μέρος, μπορείτε να το προσαρμόσετε ακριβώς όπως σας βολεύει για μια άψογη εφαρμογή.

Το εσώρουχο αυτό δεν είναι απλώς σέξι, αλλά και απολύτως προκλητικό. Με μωβ λεπτομέρειες που διακοσμούν το ανοιχτό καβάλο, θα νιώσετε απολαυστική.

Είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε αναταραχή στο υπνοδωμάτιό σας και να αφήσετε τον σύντροφό σας απόλυτα εντυπωσιασμένο. Μην περιμένετε για άλλη στιγμή, πάρτε το Σετάκι Rosenty από την Obsessive και ζήστε την στιγμή!

Κάντε το τώρα δικό σας από το E-string .

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)