Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα: Always sexy, always classy

Γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα: Always sexy, always classy

 

Γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα: Always sexy, always classy!

 

Μαύρα, μπλε, γκρι, λευκά κόκκινα ή σε οποιοδήποτε χρώμα θες! Τα γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα δεν είναι σίγουρα μια επιλογή για όλες, όπως επίσης δεν είναι και μια επιλογή για όσες δε θέλουν κάτι παραπάνω από το look τους. Τα γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα είναι η επιτομή της θηλυκότητας και του ρομαντισμού σε ένα σύνολο που δημιουργείται για να κλέβει την παράσταση σε κάθε δυνατή ευκαιρία!

 

Γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα: ένας τρόπος να είσαι και να νιώθεις μοναδική

 

Γιατί είναι εξαιρετικά όμορφο να νιώθεις μοναδική και ο εαυτός σου κάθε στιγμή της ημέρας. Ειδικότερα όταν αυτή η στιγμή είναι αυτή που περιμένεις να απολαύσεις το σύντροφό σου, να νιώσεις θηλυκή ή να βγάλεις την πιο sexy πλευρά του χαρακτήρα σου προς τα έξω! Η δαντέλα λοιπόν είναι αυτή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο στυλ σου, με λίγες μόνο κινησεις! Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με τα κατάλληλα γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα! Απλό, αλλά ταυτόχρονα αποδοτικό και απολαυστικό! Αρκεί να μάθεις να συνδυάζεις ιδανικά τα γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα που θα αγοράσεις με το outfit σου! Κι είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις: Αρχικά θα ξεκινήσεις με το χρώμα. Τι χρώμα ταιριάζει στο σύνολο που θα προτιμήσεις; Ένα classy μαύρο η ένα απαλό λευκό; Μήπως ένα ροζ που ταιριάζει εύκολα με μπόλικα χρώματα; Έπειτα, δες πως αυτό θα ταιριάξει με το συνολικό σου look. Διαφάνειες στα ρούχα σου ή ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι για να αναδείξεις όχι μόνο το ιδιαίτερο στυλ σου αλλά ταυτόχρονα και το νέο σου σετ εσώρουχα! Τέλος, διάλεξε προσεκτικά τη γραμμή και την εφαρμογή τους! Σίγουρα δε θες κάτι το εξαιρετικά στενό αλλά όχι και πολύ χαλαρό για να μπορέσει η δαντέλα να αναδειχθεί όπως πρέπει στο σώμα σου!

 

Καιρός για μια ρομαντική αλλαγή λοιπόν με τον πιο δυνατό συνδυασμό στα γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα και το πιο όμορφο outfit σου! Δες τα ολα, εμπνεύσου και ξεκίνα να δημιουργείς αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)