Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Αγκάλιασε το Νέο Έτος με το αισθησιακό μαύρο Σετ Εσωρούχων CR-4659 από την Chilirose.

αισθησιακό μαύρο Σετ Εσωρούχων CR-4659

Ξετυλίγοντας την Κομψότητα: Αγκάλιασε το Νέο Έτος με το αισθησιακό μαύρο Σετ Εσωρούχων CR-4659 από την Chilirose.

Ξεκίνα τη νέα χρονιά με ένα super σέξι εσώρουχο! Το Σετ Εσωρούχων CR-4659 από την Chilirose είναι ένα ελκυστικό σετ εσωρούχων που συνδυάζει το πνεύμα της ανανέωσης του νέου έτους με το μυστήριο & την ανακάλυψη νέων εμπειριών! Αποτελείται από ένα άκρως αισθησιακό σουτιέν που δένει στην πλάτη και τον λαιμό, με στρας λεπτομέρειες και μαύρα τελειώματα. Το κάτω μέρος του διαθέτει ρύθμιση και στην πίσω πλευρά σχηματίζει ανοιχτό τρίγωνο, που υπόσχεται βραδιές πέρα για πέρα ερωτικές.

Αυτό το απίθανο σετ είναι το ιδανικό για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά
με πάθος και να μην περιμένεις μόνο ειδικές περιστάσεις για να ανέβει η θερμοκρασία!


Κομψότητα & Μυστήριο

Το μαύρο, το χρώμα του πάθους. Το μαύρο χρώμα συχνά συνδέεται με την αυτοπεποίθηση και την κομψότητα, ενώ παράλληλα εκπέμπει δυναμική & μυστήριο που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο επιθυμητή από κάθε άλλη φορά! Το μαύρο είναι το χρώμα που σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου κι εμείς είμαστε εδώ για σένα, για να βρεις όλα τα μαύρα που θα σε ξεσηκώσουν.


Κατασκευασμένο για Κατακτήσεις

Αυτό το σουτιέν και το στρινγκ στο Σετ CR-4659 από την Chilirose είναι μια απόδειξη κομψότητας και γοητείας. Λεπτομέρειες από στρας και μαύρα τελειώματα δημιουργούν μία super sexy αύρα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Φόρεσέ το και προετοιμάσου για στιγμές όλο λάμψη!


Άνεση με Στυλ

Αν και αυτό το σετ είναι σούπερ εορταστικό και σέξι, δεν υστερεί στην άνεση. Το απαλό, υψηλής ποιότητας ύφασμα εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Άλλωστε, τι πιο ανεβαστικό από το να φοράς ένα τόσο αισθησιακό εσώρουχο στην έξοδό σου; 


Φρόντισε εσένα!

Κάνε ένα δώρο σε εσένα! Το Σετ Εσωρούχων CR-4659 από την Chilirose είναι πολλά περισσότερα από απλά ένα εσώρουχο. Είναι μια δήλωση αυτο-έκφρασης. Αγκάλιασε τη θηλυκότητά σου, γιόρτασε και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Νιώσε τη χαρά της ανανέωσης το νέο έτος, με αυτό το απίθανο σετ εσωρούχων με στρας λεπτομέρειες.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα E-string ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να μπει λίγη λάμψη στη σχέση σου! Με αμέτρητες ιδέες & προτάσεις, σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για εσένα!

Από
sexy babydolls έως παιχνιδιάρικα αξεσουάρ, θα βρεις σίγουρα αυτό που σε εκφράζει! 


Το Τέλειο Δώρο:

Ψάχνεις ένα αξέχαστο δώρο; Αυτό το σετ εσωρούχων είναι μια άκρως ευχάριστη έκπληξη για το ταίρι σου! Επίλεξέ το από το E-string και δώσε άλλον αέρα στις στιγμές σας! Το σέξυ σετ εσωρούχων της Chilirose ενσωματώνει τόσο το πνεύμα της αναζωογόνησης, όσο και την ερωτική ατμόσφαιρα και υπόσχεται το καλύτερο ξεκίνημα για μια νέα ερωτική χρονιά. 


Το 2024 κάνε το κλίμα πιο σέξι, πιο παιχνιδιάρικο. Δημιούργησε αξέχαστες στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου…

Βρες το τώρα εδώ στο
E-string.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)