Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το bikini μαγιό την τελευταία δεκαετία

Το bikini μαγιό την τελευταία δεκαετία


 

Το bikini μαγιό την τελευταία δεκαετία


 

Το μπικίνι αποτελεί το must have item των διακοπών για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως στυλ και σωματότυπου. Το bikini μπορεί να έκανε την εμφάνισή του πολλές δεκαετίες πριν, αλλά δεν έπαψε στιγμή να αποτελεί το απόλυτο μαγιό, με ανεξάντλητες παραλλαγές, που κάποτε δεν θα μπορούσαν καν να φανταστούν οι γυναίκες.

Η τελευταία δεκαετία βρίσκει τα μαγιό bikini σε τεράστια ποικιλία, που μπορεί πραγματικά να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Με σορτς, ψηλόμεσο ή string-brazil bottom, με στράπλες, τριγωνάκι ή κανονικό πάνω μέρος, micro bikini ή σε αθλητικό στυλ και φυσικά plus size bikini.

Στο e-string.gr θα βρεις γυναικεία μαγιό μπικίνι για κάθε γυναίκα, σε αμέτρητες προτάσεις!


 

Αθλητικό μαγιό για απόλυτη άνεση


 

Το bikini μαγιό την τελευταία δεκαετία

Σετ μπικίνι Tuen σε πορτοκαλί χρώμα με μαύρο τελείωμα στο πάνω και το κάτω μέρος. Το αθλητικό μπουστάκι και το bottom σε κανονική γραμμή χαρίζει τέλεια εφαρμογή και απόλυτη σταθερότητα.


 

Τα αθλητικά μαγιό, όπως και τα μπικίνι με σορτς ή ψηλόμεσο bottom, είναι η καλύτερη επιλογή για σένα που θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής φορώντας ένα bikini μαγιό, καθώς είναι άνετα και εφαρμόζουν τέλεια. Το μπουστάκι, αντί του «κλασικού» πάνω μέρους, θα σου χαρίσει άψογη σταθερότητα, για να μην φοβάσαι για τυχόν …ατυχήματα κατά την κολύμβηση.


 

Sexiness στο full με αποκαλυπτικό στρινγκ-μπραζίλ ή micro bikini


 

Το bikini μαγιό την τελευταία δεκαετία

Micro bikini με την υπογραφή της Obsessive σε wild leopard print για ξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία.


 

Τα string-brazil και micro bikini μαγιό έφεραν την «επανάσταση» στα μαγιό γιατί μετέτρεψαν ένα ήδη σέξυ μαγιό, όπως είναι το μπικίνι, στον ορισμό του sexiness! Με αμέτρητες προτάσεις σε μονόχρωμα ή εμπριμέ σχέδια, με κοψίματα, κορδόνια και άλλες λεπτομέρειες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν στην παραλία, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που θα την κάνει να αισθανθεί πιο αισθησιακή από ποτέ. Και φυσικά καλύτερα μαυρισμένη, γιατί με τον συγκεκριμένο τύπο μπικίνι καλύπτονται μόνο τα απαραίτητα.


 

Plus size bikini γιατί το μπικίνι ανήκει σε όλες


 

Το bikini μαγιό την τελευταία δεκαετία

Blue black bikini της Lorin με φανταστικό μπούστο και κάτω μέρος που αγκαλιάζει μοναδικά κάθε σημείο του σώματος.


 

Τις προηγούμενες δεκαετίες επικρατούσε ένας «μύθος» σχετικά με το μπικίνι και το ολόσωμο μαγιό. Το bikini είναι για τις αδύνατες και γυμνασμένες που μπορούν να δείξουν το σώμα τους, ενώ το ολόσωμο ταιριάζει στις πιο παχουλές για να μπορέσουν να κρύψουν κανά κιλάκι. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και, ευτυχώς, πλέον κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τον σωματότυπο, τα κιλά και τις μοναδικές καμπύλες της μπορεί να βρει φανταστικά plus size κομμάτια που θα αναδείξουν κάθε της σημείο με τον καλύτερο τρόπο.


 

Το e-string αγαπά κάθε γυναίκα και κάθε τύπο σώματος, γι’ αυτό και η πλούσια συλλογή του ανανεώνεται πάντα ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα όλων των γυναικών. Την τελευταία δεκαετία η τάση θέλει κάθε γυναίκα να μπορεί να βρίσκει stylish και κολακευτικά μπικίνι μέσα από μία πληθώρα επιλογών και να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της με τον τρόπο που θέλει, γι’ αυτό το e-string είναι ο απόλυτος προορισμός για σένα!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)