Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Meredith Nero

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Meredith Nero

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Meredith Nero: Chic & Sexy

 

Και επειδή πολλά έχουμε πει για το χρώμα που πρέπει να έχεις στο φετινό γυναικείο μαγιό σου ήρθε η ώρα να δούμε και την άλλη πλευρά. Το πάλαι ποτέ κραταιό μαύρο, μπαίνει δυναμικά ξανά στο παιχνίδι, αυτή τη φορά με μια νέα, εντυπωσιακή είσοδο. Το άκρως ρομαντικό, άκρως αισθησιακό γυναικείο μαγιό μπικίνι Meredith Nero ήρθε για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου με στυλ που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Meredith Nero: Total Black

 

Πιθανότατα θα συμφωνήσεις, ίσως το έχεις υιοθετήσει κι εσύ. Χωρίς αμφιβολία το μαύρο είναι το χρώμα του καλοκαιριού, και ειδικά όσον αφορά το γυναικείο μαγιό μπικίνι. Δεν αντιλέγω,και το ολόσωμο έχει τη γοητεία του, αλλά το γυναικείο μαγιό μπικίνι Meredith Nero είναι σίγουρα το μπικίνι που θα λατρέψεις! Μπορεί να είναι ολόμαυρο, όμως ξεχωρίζει. Μπορεί να φαίνεται κλασικό, έχει όμως εκείνες τις λεπτομέρειες που θα το κάνουν να ξεχωρίσει. Και μπορεί να φαίνεται κάτι γνώριμο, είναι όμως καθόλα ανανεωμένο με τον καλύτερο τρόπο!

 

Καιρός για ανανέωση

 

Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να παίρνεις το κλασικό, το όμορφο και να το κάνεις καλύτερο, εντυπωσιακότερο και πιο chic? Αυτό ακριβώς λοιπόν έκανε η Marko με το γυναικείο μαγιό μπικίνι Meredith Nero, όπου συνδύασε όλα όσα αγαπάς, στο καλύτερο μπικίνι που φόρεσες έως τώρα! Παιχνιδιάρικα φρου-φρου, για να μπορείς να απολαμβάνεις την παραλία, με πιο ζωηρή διάθεση! Απόλυτο μαύρο, για να μπορείς να το υποστηρίξεις άνετα, ακόμη και για τα πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα! Chic κόψιμο και άνετο δέσιμο στο πλάι για να είσαι cool & χαλαρή όσες ώρες κι αν το φοράς! Και φυσικά, οι πιο ιδιαίτερες πινελιές της Marko δε θα μπορούσαν να έλειπαν από το γυναικείο μαγιό μπικίνι Meredith Nero, με διακριτικές αλλά λαμπερές προσθήκες στο σλιπ και το τοπ!

 

Εάν ακόμη ψάχνεις το καλύτερο μαύρο μπικίνι για το φετινό σου καλοκαίρι, τότε σίγουρα θα πρέπει να τολμήσεις το γυναικείο μαγιό μπικίνι Meredith Nero! Όλα όσα θες, αρμονικά ενωμένα, σε μια επιλογή που θα δώσει το πιο chic touch στο καλοκαίρι σου!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)