Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Camila Dark Taupe - Sexy Chic in the beach

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Camila Dark Taupe - Sexy Chic in the beach

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Camila Dark Taupe - Sexy Chic in the beach

 

Καλοκαίρι δίχως παραλία δε γίνεται! Και παραλία δίχως στυλ δε γίνεται! Πώς όμως θα αποκτήσεις το τέλειο beach look χωρίς να θυσιάσεις ούτε λεπτό τη θηλυκότητα και το στυλ σου; Μα φυσικά με το γυναικείο μαγιό μπικίνι Camila Dark Taupe! Απαλό καφέ, αστραφτερές πινελιές και ένα τέλειο σχήμα εγγυώνται το πιο sexy καλοκαίρι σου! Πάμε να δούμε όμως γιατί το γυναικείο μαγιό μπικίνι Camila Dark Taupe θα είναι η πρώτη επιλογή σου αυτή τη χρονιά!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Camila Dark Taupe - Η διαφορά στο look σου

 

Αδιαμφισβήτητα ψάχνεις το κάτι διαφορετικό! Αδιαπραγμάτευτα θες μόνο το τέλειο! Και είσαι απόλυτα αποφασισμένη να το κατακτήσεις! Όταν λοιπόν ψάχνεις μόνο το καλύτερο, πώς είναι δυνατόν να μην επιλέξεις το γυναικείο μαγιό μπικίνι Camila Dark Taupe; Το chic καστανό χρώμα του, η λιτές πινελιές μαύρου και οι αστραφτερές λεπτομέρειες του με διακριτικά διακοσμητικά στο στήθος είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν όχι μόνο τη δική σου καρδιά, αλλά και τα βλέμματα όλων όσων το κοιτάζουν!

 

Η τέλεια εφαρμογή

 

Φυσικά, όλα αυτά δε θα σήμαιναν τίποτα αν πρώτα δεν εξασφαλίσαμε πως θα είχες πάντοτε την άριστη εφαρμογή, όσες ώρες κι αν περάσουν, όσο κι αν το φοράς σε παραλίες, beach bars, pool parties ή οπουδήποτε αλλού! Έτσι λοιπόν, το εντυπωσιακό design στο τοπ σε σχήμα “δάκρυ” με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες του, αλλά και το σλιπ που δένει διακριτικά και χωρίς να κουράζει στο πλάι, δημιουργούν για το γυναικείο μαγιό μπικίνι Camila Dark Taupe ένα σύνολο ταυτόχρονα ρομαντικό, sexy και απόλυτα chic, για κάθε σου εμφάνιση! Επέλεξε λοιπόν το mood σου, φόρεσε το και απόλαυσε τα αποτελέσματα για look & στυλ που ξεπερνά ότι άλλο έχεις φορέσει!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Βάλε τον καλύτερο εαυτό σου, και φυσικά το καλύτερο μαγιό μπικίνι σου, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Camila Dark Taupe, και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, παντού και πάντα! Η επιλογή είναι δική σου και θα τη βρεις αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

 

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)